06 / 05 / 2024

Ev otomasyon sistemleri nedir

Ev otomasyon sistemleri nedir

Cihazlar akıllandıkça evler de akıllanıyor. Evinizde kullanabileceğiniz ve yaşamınızın daha akıllı hale gelmesini sağlayan cihazlar arasında akıllı ışıklar, sizi tanıyan kilitler ve boru sızıntısını bulan tesisat aparatları var

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cng Endüstri Ve Otomasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Meos Endüstriyel Otomasyon Mühendislik Güç Sistemleri Ve Bina Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Mehdi Mengutaycı tarafından kuruldu.

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sahil Metal Yapı Otomotiv Otomasyon Ve Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 500 bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Karateke ve Şehri Şirin tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in kaldığı ev basıldı! Özer'i saklayanlar gözaltında!

Thodex'in sahibi olduğu Faruk Fatih Özer'in sistemleri kapatarak yurt dışına çıkması hakkında yürütülen serüvende dakikalar önce flaş bir gelişme yaşandı. Faruk Fatih Özer'in saklandığı ev basıldı ve o evde Özer'i saklayanlar tutuklandı...

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Ciel Yapı Metal Elektrik Dış Cephe Ve Otomasyon Sistemleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Ay, Muhammet Balçın ve Yunus Emre Erol ortaklığında kuruldu.

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eas Enerji Sistemleri Elektrik Taahhüt Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erşan Adıman tarafından kuruldu.

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Çorum’da yapay zekalı 'akıllı evler' yapılacak!

Hitit Üniversitesi ve Turkuaz Yapı tarafından hayata geçirilen “Akıllı ve Ergonomik Ev Otomasyon Sistemleri” projesiyle ilgili çalışmalar başlıyor.

eZLO, akıllı ev sistemlerinde büyüyecek!

Comodo'nun kurucusu Melih Abdulhayoğlu tarafından kurulan ve akıllı ev sistemleri geliştiren eZLO, ABD'de sektörün güçlü oyuncularından MlOS'u satın aldı. Şirket bu sayede akıllı ev pazarındaki payını artırmayı hedefliyor… 

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

Core Akıllı Ev Sistemleri hayatı kolaylaştırıyor

Yeni nesil akıllı ev çözümleriyle öne çıkan Core Akıllı Ev Sistemleri, kullanıcıların hayatını daha konforlu, güvenli ve tasarruflu bir hale getirmek için çalışıyor.

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Kartla tarafından kuruldu. 

Ev otomasyon sistemleri nedir Haberi

Ev otomasyon sistemleri nedir


Geçtiğimiz ay Google’ın 3 milyar dolara akıllı termostat ve ev güvenlik sistemleri üreticisi Nest’i satın alması, akıllı evler dünyasındaki gelişmeleri tekrar gündeme getirdi. Bu güne kadar hep çok karmaşık yapılara sahip ve ancak teknoloji meraklıları tarafından kullanılan ev otomasyon sistemleri artık daha sade, kolay ve çok işlevli olarak karşımıza çıkıyor. 


Günümüzde üreticiler evdeki hemen hemen tüm cihazları akıllı hale getirmeyi başardılar. Bunların kimi halen test aşamasında olmakla birlikte, birçok ürün pazara sunuldu ve evlerde kullanılmaya başlandı. Bu güne kadar ağırlıklı olarak güvenlik ve eğlence sistemleri üzerine yoğunlaşan üreticiler artık bambaşka alanlarda çözümler geliştirmeye başladılar. İşte evinizde hemen kullanabileceğiniz ve yaşamınızı daha akıllı hale getirmenizi sağlayacak ürünlerden bazıları.


Akıllı ışıklar


Belkin tarafından piyasaya sunulan akıllı ampuller, Android ve iOS cihazlara kurulabilen uygulamalar sayesinde...