21 / 05 / 2024

ev sergisi mezun gençler

ev sergisi mezun gençler

Antalya'da güzel sanatlar fakültesinden mezun genç sanatçıların oluşturduğu ilk sergi...

İstanbulSMD Le Corbusier Sergisi Ankara’da açıldı!

Modern mimarlığın önemli isimlerinden Le Corbusier’nin yarım asıra yayılan yapıtlarından bir bölümünün fotoğraflarını içeren sergisi 2016 Mimarlık Haftası kapsamında 4 Ekim’de Türk Serbest Mimarlar Derneği ev sahipliğinde Ankara’da izleyicilerle buluştu.

Frida Kahlo'nun Mavi Ev'i New York'ta yapıldı!

Meksikalı ressam Frida Kahlo'nun yaşamı ve eserlerini konu alan "Frida Kahlo: Sanat, Bahçe, Yaşam" sergisi çerçevesinde sanatçının Meksika'da yaşadığı "Casa Azul"un (Mavi Ev) bir kopyası ABD'nin New York kentinde yapıldı.

MASMEK Ev Dekoratifleri Sergisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Sevgiyle Emek” Dekoratif Ev Aksesuarları Sergisi açıldı. Ürünler Kültür Merkezi Meclis Fuaye Salonu ’nda görücüye çıktı.

TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 17 Eylül'de açılıyor!

TSMD Mimarlık Merkezi, eğitime katkı projelerine bir yenisini daha ekleyerek, her sene yapılması planlanan mimarlık öğrencileri proje sergisinin ilkine ev sahipliği yapıyor.TSMD Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 17 Eylül'de açılıyor.

4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde!

Bursa Merinos Tekstil Sanayi Müzesi Lif – Tekstil Sanatları etkinlikleri projesinin 2013 – 2014 dönem programında gerçekleştirilen son sergisi olan ‘4. Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması Sonuçları Sergisi, Tekstil Sanayi Müzesi’nde büyük ilgi gördü.

M1 merkez Adana AVM'de pul sergisi açıldı!

M1 merkez Adana AVM'de pul sergisi açıldı. M1 Merkez Adana AVM, yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımıza Pul Koleksiyonculuğunu aşılamak amacıyla çok önemli bir “Pul Koleksiyonu Sergisi”ne ev sahipliği yaptı.

Espark Alışveriş Merkezi Bilmece ve Bulmaca Sergisi'ne ev sahipliği yapıyor!

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi'nde açılan "Bilmece ve Bulmaca" sergisi büyük ilgi görüyor. Bilmece ve Bulmaca sergisinde, birbirinden eğlenceli ve zeka geliştirici oyunlar Espark Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşuyor

Akbatı AVM Macro’nun Adı Lembeh Sualtı Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor!

Macro’nun Adı Lembeh Sualtı Fotoğrafları Sergisi’ne ev sahipliği yapan Akbatı, WWF-Türkiye işbirliğiyle nesli tehlike altındaki 40 deniz canlısını sahiplendi. Sergi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 28 Şubat tarihine kadar uzatıldı.

Anadolu Desenleri sergisi One Tower'da açıldı!

Hamit Yalçın'ın hava fotoğraflarından oluşan "Anadolu Desenleri" sergisi One Tower'da açıldı. İTO Yatırım ortakları Özkan Özçelik, Ahmet Pelit ve Orhan Tan'ın ev sahipliğindeki açılışa çok sayıda iş adamı ve sanatsever katıldı.

Akıllı Binalar ve Yeşil Binalar Kongre ve Sergisi düzenlenecek!

23-24 Mayıs 2013 tarihlerinde Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde, T.C. Çevre Bakanlığı, Gazi Üniversitesi, Türk Mühendisler Birliği Derneği, Türk Serbest Mimarlar Derneği’nin ev sahipliğinde akıllı binalar ve yeşil binalar kongre ve sergisi düzenlen

Bay İnşaat Mekânın Doğası sergisine ev sahipliği yapacak!

Bay İnşaat HilparkSuites İstinye’de açılacak olan 2’inci fotoğraf sergisi ‘Mekânın Doğası’ 29 Kasım’da ev sahipliği yapacak...

Antalya'da mezun gençlerin ev sergisi!

Antalya'da güzel sanatlar fakültesinden mezun genç sanatçıların oluşturduğu ilk sergi...

Buyaka AVM'de Bebek Ürünleri Sergisi yer alacak!

1900’lü yılların başından bu yana bebek ürünlerinin gelişimini gözler önüne sunan ‘Bebek Ürünleri Sergisi’ üçüncü kez meraklılarıyla buluşuyor. ‘Bu Yaka AVM’, 2 - 16 Ağustos tarihleri arasında sergiye ev sahipliği yapıyor

ev sergisi mezun gençler Haberi

ev sergisi mezun gençler


“Bir Ev Sergisi” olarak sunulan “Zorundasın”, Antalya’da güzel sanatlar fakültesinden mezun genç sanatçılar tarafından oluşturulan grubun ilk sergisi. “Evdeyiz Bekleriz” ismi ile sloganlaşan ve sanata dair endişelerini de bu çağrı ile sosyalleştiren grup, ilk sergideki dinamik duruşu ile metropol dışı kentlerdeki genç sanatçıların sanatsal ve düşünsel derinliğini izleyene gösteriyor.


Onur Fuat Fen, Aysun Başkaya, İsmet Akgün, Özge Elif Kızıl, Alper Tabak, kalayan sanatçı, kendi yaşanmışlıkları üzerinden oluşturduğu ikonlar ile izleyene rastlantısal gelecek hesabı yaptırmayı başarıyor. Alev Gürkan’a ait “Şehirleşmek Zorundasın”, özellikle tuvalin teknik olanaklarını sunması ile öne çıkıyor.

Alev Gürkan ve Onur Gürsoy’dan oluşan “Evdeyiz Bekleriz”, izleyenleri davetkâr bir tutumla eve çağırırken aynı zamanda grubun ismi de oluveriyor.


Sergide kullanılan “zorunluluk” kavramı ise, bu mekânda daha önce  "Evdeyiz Bekleriz" genç sanatçıların oluşturduğu...