30 / 04 / 2024

Ev vergisi 2. taksiti

Ev vergisi 2. taksiti

Yalnız konut sahibi olan vergi mükellefleri, bu vergiyi "ev vergisi" olarak tanımlıyor. Peki ev vergisi ödemeleri nasıl yapılıyor? Ev vergisi son ödeme tarihi 2013 ne zaman?

Ev vergisi ikinci taksiti ne zaman?

İki eşit taksit halinde ödenebilen ev vergisi için birinci taksitler en son 31 Mayısta ödendi. Peki ev vergisi ikinci taksiti ne zaman? Ev vergisinin ne zamana kadar ödenmesi gerekiyor?

Ev vergisi 2. taksit!

Ev, işyeri ve bina gibi gayrimenkul sahipleri her senenin belli dönemlerinde devlete vergi ödüyor. İki eşit taksit halinde ödenebilen ev vergisi 2. taksit ödemeleri bugün başladı...

Evi, iş yeri, arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemelerinde son gün bugün!

Ev, arsa, iş yeri gibi milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödeyeceği emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Peki emlak vergisinden kimler muaf? İşte emlak vergisi ile ilgili detaylar...

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor!

Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Milyonlarca ev sahibi emlak vergisinin nasıl ödeneceğini araştırıyor...

Kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2017!

1 Ocak - 31 Aralık 2016 tarihlerinde ev veya işyerini kiraya vererek gelir elde eden kimseler, bu sene kira gelir vergisi ödüyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti son günü 2017 ne zaman?

Kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

2016'da konut ve/veya işyerini kiraya vererek istisna sınırlarından yüksek kira geliri elde edenler vergiyi iki taksitte ödüyor. Vergi için ilk taksit ödeme zamanı sona eriyor. Peki, kira gelir vergisi 2. taksiti ne zaman?

2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Emlak Vergisi Kanunu gereğince geliri olmayan 200 metrekareden küçük tek mesken sahipleri hariç, her ev sahibinin vergi ödemesi gerekiyor. Peki, 2017 yıllık ev vergisi ne kadar?

Ev vergisi ne kadar ödenir 2017?

Gayrimenkul sahipleri 1319 sayılı kanun gereğince emlak vergisi mükellefi oluyor. Peki, ev sahipleri bu sene ne kadar vergi ödeyecek? Ev vergisi ne kadar ödenir 2017?

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti bugün bitiyor!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan gayrimenkuller için 1 Kasım'da başlayan emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi bugün sona eriyor. Vergi bugün mesai bitimine kadar ödenebilecek..

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemeleri başladı!

Emlak vergisi, gayrimenkuller için ödenmesi zorunlu olan vergiler arasında yer alıyor. Verginin ilk taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlamış, 1 Haziran'da sona ermişti. 2016 emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ise bugün başladı.

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti haftaya başlıyor!

Gayrimenkuller için ödenen emlak ve çevre temizlik vergisinin ödenme dönemleri aynı olup, ikisi de sene içinde iki taksitte ödenebiliyor. Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti haftaya başlıyor..

2016 emlak vergisi 2. taksiti ne kadar?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince gayrimenkul sahipleri tarafından ödeniyor. Vergi ödemesi senede iki eşit taksit halinde yapılabiliyor. Peki, 2016 emlak vergisi 2. taksiti ne kadar?

Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksiti iki hafta sonra başlıyor!

2016 yılı içerisinde iki taksit halinde ödenebilen emlak ve çevre temizlik vergisi için ilk taksitler Mart, Nisan ve Mayıs aylarında ödenmişti. Emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit dönemi ise iki hafta sonra başlıyor.

Değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Ev ve işyeri gibi taşınmaz malların elden çıkarılması durumunda ödenen vergi değer artış kazancı vergisi oluyor. 2016 yılı değer artış kazancı vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün bulunuyor..

Kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün!

Gelir Vergisi Kanunu gereğince ev ve işyeri gibi taşınmaz malını kiraya vererek gelir elde eden mal sahipleri, vergi mükellefi oluyor. 2016 yılı kira gelir vergisi 2. taksit ödemeleri için son 3 gün kaldı..

Ev vergisi 2. taksiti Haberi

Ev vergisi 2. taksiti

Ev vergisi son ödeme tarihi 2013!

Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi gayrimenkul sahibi olan kimselerin her sene ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergileri iki eşit taksit halinde ödeniyor. Yalnız konut sahibi olan vergi mükellefleri, bu vergiyi "ev vergisi" olarak tanımlıyor.


Peki ev vergisi ödemeler nereye ve nasıl yapılıyor? Ev vergileri için ödemeler gayrimenkulün bağlı olduğu belediyeye yapılıyor. Vergi borcu bulunan evin bir başka şehirde bulunması durumunda ise ödemeler tüm belediyelerden PTT Havalesi veya Belediyelerin Banka Hesap Numaralarına Emlak Vergisi Mükellef numarasının yazılması şartıyla yapılabiliyor.


Bunun yanı sıra, belediyenin "e-belediye" sistemini kullanması durumunda; söz konusu vergi borcu internet üzerinden ödenebiliyor.


İki eşit taksit halinde ödenebilen ev vergisi için ilk taksitler en son 31 Mayıs tarihinde ödedi. Peki ikinci taksitler için ev vergisi son...