21 / 05 / 2024

eva 21. sayı

eva 21. sayı

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;

2023'te kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı 21 bin 892 oldu!

Ülkemizde 2023'te hukuk mahkemelerinde görülen kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı ise 21 bin 892 olurken, Mülkiyet erişim ve takip sistemi İMPOMES’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Oflaz'dan da konu ile ilgili uyarı geldi...

İcra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut vatandaşların bankalara olan borçlarının Mart'ın son haftasında 66,1 milyar Türk Lirası artarak 3,1 trilyon Türk Lirası'na yaklaştığını dile getirirken, icra dairelerinde derdest bulunan toplam dosya sayısı 21 milyon 703 bine çıktığını söyledi.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

TOKİ Silivri projesi için geri sayım başladı! İstanbul'a 257 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Silivri projesi için geri sayım başladı. TOKİ Silivri projesinin ihalesi 21 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Türk Telekom tam 21 ilde çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar bir bir belli oldu!

Türk Telekom, tam 21 ilde personel alımı yapacağını duyurdu. Türk Telekom firmasının çağrı merkezi şirketi olan AssisTT, Türkiye genelinde personel alımı yapacağını açıkladı. Bu kapsamda, açık kadrolar ve başvuru detayları tek tek belli oldu.

Mart ayı işsizlik rakamları açıklandı! İşsiz sayısı 3 milyon 508 bin oldu!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, mart ayında dar tanımlı işsiz sayısı bir önceki aya göre 4 bin kişi arttı ve 3 milyon 508 bin kişi oldu. Dar tanımlı işsizlik oranı değişim göstermedi ve yüzde 10 seviyesinde gerçekleşti. Geniş tanımlı işsizlik ise 1,6 puanlık azalış ile yüzde 21,8 şeklide o

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

Carrefoursa'da dana kıyma ve dana kuşbaşı fiyatlarında büyük indirim! Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi 

Ramazana sayılı günler kala et ve kıyma fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar indirimli et ve kıym fiyatlarını araştırıyor. Carrefoursa dana kıyma ve dana kuşbaşı et fiyatlarında büyük indirim Başlattı. İşte Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi. 

Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan kritik tarihe 7 gün kaldı. FED faiz kararı toplantısı 21-22 Mart tarihinde belli olacak. Faiz kararı 22 Mart Çarşamba günü saat 21.00'de duyurulacak. Dolarda 7 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Geri sayım başladı! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor! 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Konut ve dükkan atayanlar dikkat! Antalya'da çok sayıda konut ve dükkan satışa çıkıyor. 21 Mart’taki ihaleyi kaçırmayın!

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar ise bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? Sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 21 Eylül 2022 altın fiyatları…

Türkiye genelinde 4 ayda yapı ruhsatı alan bina sayısı belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, ocak-şubat ve mart aylarını kapsayan yılın ilk çeyreğinde yapı ruhsatı verilen bina sayısı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 22,5 azaldı. Yapı ruhsatı verilen yapılan yüzölçümündeki gerileme de yüzde 21,8 oldu.

Eva Gayrimenkul, Periskop'un 90. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her ay yayınlanan "PERİSKOP ANALİZ" yayınının 90. sayısı yayınlandı...

eva 21. sayı Haberi

eva 21. sayı

Eva Gayrimenkul Danışmanlık, ekonomide Ağustos ayı 2015 trendleri periskop analizi 21. sayısını yayınladı. İçerisinde konut kredilerindeki değişim bilgilerini de barındıran sayının içerikleri şu şekilde;


KONUT KREDİSİNDEKİ DEĞİŞİM


Temmuz Ayı itibariyle son bir yıllık süreçte, konut kredisi kümülatif değişimi %20 artış göstermiş durumda. Geçen yılın aynı döneminde %13 büyüyen konut kredileri bu yıl %20 büyüyebilmeyi başardı. Kredi miktarının 2015’in 3. çeyreğinde durağanlaşacağını ancak yıl sonunda tekrar hareketleneceğini öngörmekteyiz. 


MERKEZ BANKASI KONUT FİYAT ENDEKSİ


Haziran Ayı Merkez Bankası verilerine göre; konut fiyatları enflasyonun üstünde artıyor. Haziran ayında endeks, bir önceki aya göre % 1,56 artış gösterdi ve bir önceki yılın aynı ayına göre de % 18,96 artış kaydedildi. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre İstanbul, Ankara ve İzmir’de sırasıyla yüzde 27,57, 12,20 ve...