01 / 05 / 2024

evde vizon rengi kullanımı

evde vizon rengi kullanımı

Son zamanların en uyumlu rengi olan vizonu dekorasyona dahil etmek göründüğü kadar kolay değil. Bu rengi dekorasyonda kullanırken yapılacak en kolay hamle kendisi gibi soluk renklerle ve ara tonlarla bir araya getirmek

Kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar!

Dünyanın bir çok ülkesine seyahat eden çift, kiraladıkları evde hayatının şokunu yaşadılar. Evlerindeki yangın sensöründen öyle bir şey çıktı ki, gözlerine inanamadılar.

Evde bakım maaşı yatan iller listesi!

Her ay farklı iller için farklı tarihlerde yatırılan evde bakım maaşlarından binlerce aile yararlanıyor. Evde bakım maaşı yatan iller listesi bu maaşı alan vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm merak edilenler...

Evde bulunan eşyalar DASK kapsamına giriyor mu?

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında Doğal Afet Sigortaları Kurumu(DASK)'na talep arttı. DASK yaptıran birçok vatandaşın en çok merak ettiği konulardan biri, evde bulunan eşyaların sigorta kapsamına girip girmediği oldu. 

Van'da harabe evde yaşayan aileye yeni ev inşa edildi!

Van'ın Gürpınar ilçesi Akpınar Mahallesi'nde harabe evde yaşayan Yılmaz ailesi için yeni ev inşa edildi.

Satın alınan evde gizli ayıp varsa ne yapılmalı?

Gayrimenkul satın alırken görülecek ayıplar açık ayıptır, kullanmaya başladıktan sonra ortaya çıkan ayıplar ise gizli ayıp. Peki satın alınan evde gizli ve açık ayıp varsa ne yapılmalı?

Pandemi sürecinde evde kalan arsa sahipleri mülklerini satışa çıkarıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

'Evde Kal' tedbirleri konut talebini yeniden şekillendirdi!

Koronavirüs süresi boyunca “Evde Kal” tedbirleri, vatandaşın konut talebini yeniden şekillendirdi. Evden çalışan çoğu tüketici, bu süreç içerisinde şehir ve iş merkezlerine uzak müstakil ev aramaya başladı.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Artaş İnşaat'tan 'evde kal' çağrısına destek!

Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısı yapan Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

'Evde kal' furyasında müstakil evler kafa karıştırdı!

Koronavirüsle başlayan 'evde kal' furyasında müstakil evler kafa karışıklığı yaratıyor. Ev deyince aklına apartman dairesi gelen herkes, yüksek gelirlilerin müstakil, bahçeli evlerini görünce 'Evde kal' uyarısında bulunuyor...

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi...

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

evde vizon rengi kullanımı Haberi

evde vizon rengi kullanımı

Vizon öyle bir renk ki ilk anda her şeye çok kolay uydurulabilirmiş gibi geliyor insana. Ama yanına uyumsuz bir şey geldiği anda o kadar da kolay bir lokma olmadığı anlaşılıyor. Gri deseniz gri değil, hafif hakî yeşile kaçan, kahveye dönen, pembe ve maviye çalan bir yanı da var. Tek bir renkten söz ederek anlatılması zor. Pek çok tonu var ve hepsi birbirinden çok farklı. Bu farklılık aslında vizonun doğadaki varoluşundan kaynaklanıyor. Vizon, adını kürküyle ünlü vahşi bir hayvandan alıyor sonuçta. Nasıl çim bir alana baktığımızda farklı yeşil tonları görüyorsak vizonun tüylerine baktığımızda da koyuluklar, açıklıklar ve ton farklılıkları görüyoruz. Vizonun çok geniş bir yelpazeye yayılıyor olmasının esas sebebi de bu. 


VASATLIK TEHLİKESİ 

Vizon rengi, soluk yapısıyla dikkat çekerken bu, dekorasyonda kullanım...