02 / 05 / 2024

Evdekifırsat yeni kampanya

Evdekifırsat yeni kampanya

Evdekifırsat.com yeni kampanyası ile Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinde kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

Opel'den sıfır faiz kampanyası! Araba almak isteyenlere büyük fırsat! Yeni Corsa Mart 2024 fiyat listesi 

Opel otomobil markası Yeni Corsa modelinde mart ayına özel kampanya başlattı. Araba almak isteyenler için 150 bin TL kredi, sıfır faiz imkanı sunuluyor. Peki Yeni Corsa ne kadar? Yeni Corsa 2024 fiyatı kaç lira? 

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

Tarihi fırsat Yeni Levent'te! 60 ay 1,99 faizle!

Yeni Levent projesi DAP Gayrimenkul Geliştirme imzası taşıyor. "Tarihi fırsat Yeni Levent'te" şeklinde lanse edilen kampanya kapsamında 60 ay 1,99 faiz imkanı sağlanıyor.

Renault'tan yeni kampanya! 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı!

Renault kasım ayına özel kampanyasının detaylarını açıkladı. Bu kapsamda 100 bin TL'ye varan takas desteği ve yüzde 0,99 faiz fırsatı sağlanacak.

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Yeni otomobil almak isteyenlere müjdeli haberi Peugeot verdi. Başlattığı yeni kampanyası ile Peugeot Suv 3008'de yüzde 0,99 faiz ve takas desteği sağlayacak. İşte kampanya hakkında merak edilen detaylar...

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Emekli vatandaşların dikkatine! ING Bank'tan yeni kampanya

ING Bank'tan emekli vatandaşları ilgilendiren bir haber geldi. ING Bank tarafından emekli vatandaşlara yönelik yeni bir kampanya düzenlendi.

Evdekifırsat yeni kampanya Haberi

Evdekifırsat yeni kampanya

Markalı konut projelerinden ev almak isteyenlere birbirinden cazip seçenekler sunan Evdekifırsat.com, portföyünde yer alan Maslak Mashattan, İdilla, TEM Vitrin, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Teras Evler ve Bahçeşehir Vadi projelerinden ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçenekleriyle hemen evini teslim ediyor.


Yaşamın merkezinde ev sahibi olmak artık çok kolay

Evdekifirsat.com, yaşamın merkezinde ev hayali kuranlara aylık 5.500 TL’den başlayan taksitlerle Maslak Mashattan’dan ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Üstelik Maslak Mashattan’dan ev sahibi olanlar sıfır faiz imkanı ve 60 aya varan vade seçenekleriyle hemen evini teslim alıyor. İş dünyasından uzaklaşmadan trafik sorununa çözüm arayanlar Evdekifırsat.com satış ofisinde buluşuyor.


İdilla’da 2900 TL’den başlayan taksitler ev sahibi yapıyor

Evdekifırsat.com, konforlu yaşamak isteyenlere İdilla projesiyle geniş ve ferah evleri uygun seçeneklerle sunuyor. İdilla projesinden ev...