16 / 05 / 2024

eve su bağlatmak için gerekenler

eve su bağlatmak için gerekenler

Bir ev satın aldığınızı ya da kiraladığınızı düşünelim. Evin kullanılabilmesi için bazı aboneliklerin alınması gerekiyor. Peki, eve su bağlatmak için gerekli evraklar nelerdir? İşte yanıtı..

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

İşbankası kredi borçlarını siliyor! İşte gündeme düşen açıkalma!

İş Bankası Grubu, depremlerde hayatını kaybeden müşterilerinin tüm bireysel kredi borçlarını silme kararı aldığını, bölgede üretim ve istihdam seferberliğini başlatmak için de ilk aşamada 10 milyar TL’lik kaynak ayırdığını duyurdu.

TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi?

TOKİ arsa başvuruları devam ediyor. TOKİ arsa almayı düşünenler, TOKİ arsaya başvuran eve de başvurabilir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte merak edilen o detaylar…

Fransa, düzenleyici uyumlu ilk kripto para fonunu onayladı!

Fransız varlık yöneticisi Melanion Capital, AB’nin ilk düzenleyici uyumlu kripto para fonunu başlatmak amacıyla onay aldı.

TOKİ'den yatırım atağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından 1 yılda 26 bin konut yapıldığını belirtti. Kurum, "Bir yıl içinde 26 bin konut başlatmak kolay değil. Dünyaya örnek olacak bir iş yapıyoruz" dedi.

Bursa’nın çöküntü konut bölgeleri dönüşecek!

Bursa’nın gündeminde kentsel dönüşüm var. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle başlatmak istediği dönüşüm projeleri için konsensüs arayışlarına devam ediliyor.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

50 bin konutluk kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum "İnşallah bayramdan sonra eylem planımızı açıklayacağız ve ilk etapta 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesini aynı anda başlatmak suretiyle, tarihi alanların, riskli alanların dönüşümünü aynı anda başlatmış olacağız" dedi...

Kentsel dönüşüm eylem planı bayramdan sonra açıklanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüme ilişkin eylem planını bayramdan sonra açıklanmayı planladıklarını belirtti. Bakan Kurum "Hedefimiz, aynı anda 50 bin kentsel dönüşüm projesini başlatmak" dedi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

İmar affında istenen belgeler!

İmar affından yararlanarak konutuna iskan almak, abonelik bağlatmak ve kat mülkiyeti almak isteyen kimselerin gerekli bilgilerle müracaatını yapmaları gerekiyor. Peki, imar affında istenen belgeler nelerdir?

Yeni dönemde ilk işimiz Kanal İstanbul'a başlamak olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Yeni dönemde ilk işlerimizden biri inşallah Kanal İstanbul'un inşasını başlatmak olacaktır." dedi.

Kanal İstanbul'un ihalesi 2018'in ilk yarısında yapılacak!

Güzergah çalışmalarının devam ettiğini ve yapılan etüt çalışmalarıyla netlik kazanacağını ifade eden Bakan Arslan, hedeflerinin önümüzdeki yılın ilk yarısında Kanal İstanbul'da çalışmaları bitirip ihale sürecini başlatmak olduğunu söyledi.

eve su bağlatmak için gerekenler Haberi

eve su bağlatmak için gerekenler

Eve su bağlatmak için gerekli evraklar!

Bir ev satın aldığınızı ya da kiraladığınızı düşünelim. Evin kullanılabilmesi için bazı aboneliklerin alınması gerekiyor. Bu abonelikler arasında su aboneliği de yer alıyor.


Eve su aboneliği almak için bazı gerekli belgeler ile yetkili şirkete müracaat edilmesi gerekiyor. Peki, eve su bağlatmak için gerekli evraklar nelerdir?


Gerekli Belgeler : 


Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 tarihi öncesi ise  ;


İlgili Belediye'den binanın yapım tarihine dair yazı veya Elektrik - Doğalgaz - Telefon Sözleşme evraklarından biri

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 226 TL Abonelik ve 177 TL Teminat Bedeli olarak Toplam 403 TL

Zorunlu Deprem Sigortası (DASK)

Binanızın yapım tarihi 12.10.2004 - 26.07.2008 tarihleri arasında ise  ;


Yapı Ruhsatı

T.C. Kimlik Numarası yer alan Kimlik Belgesi

Konutlarda daire sayısına göre dairelerden 226...