01 / 05 / 2024

Eventuum

Eventuum

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

Konut fiyatlarına zam gelecek!

Eventuum tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Organizasyona katılan inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri konut fiyatlarına zam geleceği mesajını verdi. 

Türk müteahhitler yurt dışına da yoğunlaşmaya başladı!

Eventuum tarafından Bosch sponsorluğunda bu yıl altıncısı düzenlenen Bosch İnşaat ve Konut Konferansı'da sektörü ilgilendiren çok önemli düzenlemeler, değişiklikler ve sektörün geleceğine yönelik konular konuşuluyor.

Ucuz konut satışı için pilot şehirler kurulsun!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Eventuum tarafından Bosch sponsorluğunda bu yıl altıncısı düzenlenen Bosch İnşaat ve Konut Konferansı'nda önemli açıklamalar yaptı. 

Eventuum Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eventuum Yatırım İnşaat Petrol Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün A.SAADAK Alkuwarı, Avi Serdar Kaya ve İbrahim Farıd Alkharraz ortaklığında 3 milyon TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

3. İklimlendirme Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından, Asal İklimlendirme, Bahçıvan Mühendislik, Duyar Vana, Karyer Isı Transfer, Ventek Mühendislik Sponsorluğunda gerçekleşen 3. İklimlendirme Konferansı 26 Kasım 2015 tarihinde “Liderler Buluşması” teması ile gerçekleşti.

3. İnşaat Konut Konferansı gerçekleşti!

Eventuum tarafından düzenlenen 3. İnşaat Konut Konferansı Marriott Hotel Asia'da bugün gerçekleşti. Sektörle ilgili önemli fikirlerin paylaşıldığı toplantıya inşaat sektöründen isimler katıldı. İşte paylaşılan fikirler...

Sektörün devleri 3. İnşaat ve Konut Konferansı'nda buluştu!

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, Marriott Hotel Asia’da sektörün devlerini 3. kez bir araya getirdi.

3. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 09.00’da Marriott Hotel Asia’da 3. kez kapılarını açıyor.

3.İnşaat ve Konut Konferansı 13 Ocak'ta gerçekleşiyor!

Eventuum tarafından düzenlenen ve sektörün vazgeçilmez VIP buluşması haline gelen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, saat 09.00’da Marriott Hotel Asia’da 3. kez kapılarını açıyor.

3. İnşaat ve Konut Konferansı 13 Ocak'ta!

Eventuum tarafından düzenlenen İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak tarihinde Marriott Hotel Asia'da 3. kez kapılarını açıyor. Açılış konuşması, İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Nazmi Durbakayım yapacak...

Yaşar Aşçıoğlu 2. İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Eventuum Organizasyon tarafında gerçekleştirilen ve sektörün önde gelen isimlerinin katıldığı 2. İnşaat ve Konut Konferansı’na konuşmacı olarak katıldı...

İnşaat ve Konut Konferansı'nın 2.'si 21 Ocak'ta düzenleniyor!

Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, rekor katılım ile en seçkin inşaat firmalarını ve sektör duayenlerini bir araya getiriyor...

İnşaat ve Konut Konferansı 2014 21 Ocak'ta düzenlenecek!

Eventuum Organizasyon tarafından, 21 Ocak 2014 tarihinde düzenlenecek olan 2.İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörün liderlerini ağırlamaya devam ediyor. Konferans Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek...

Eventuum Haberi

Eventuum

Sektörün en seçkin buluşmalarından biri olarak kabul edilen ve Eventuum'un organize ettiği İnşaat ve Konut Konferansı Marriot Hotel Asia'da gerçekleşti. Her yıl artan katılımcı sayısı ile bu yıl 5.'si düzenlenen etkinlikte gayrimenkul sektöründe yaşanan değişimler, şehirleşme ve çevrecilik, enerji verimliliği, kentsel dönüşüm projelerinin önemi, marka şehirler, pazardaki yeni eğilimler, zorlaşan rekabet koşulları ve çözüm önerileri gibi pek çok konu masaya yatırıldı.


Konferansa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın yanı sıra sektörün önde gelen isimlerinden Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, NEF İcra Kurulu Üyesi Bülent Kozlu, TUCSA Başkanı Yener Güneş, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan...