13 / 05 / 2024

Ever Turizm konkordato

Ever Turizm konkordato

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.

HSBN İnşaat'ın konkordato talebi reddedildi!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi için yeni bir karar verildi. Şirketin 1 yıl kesin mühleti kaldırıldı ve konkordato talebi reddedildi.

HSBN İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

Konkordato talep eden HSBN İnşaat Taahüt Turizm Prodüksiyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin süre verilmişti. Şirketin konkordato davası hakkında yeni bir gelişme yaşandı...

Affan Holding konkordato istedi!

Turizm, inşaat ve havacılık sektörlerinde faaliyet gösteren Affan Yatırım Holding konkordato istedi. Mahkeme, 85 milyon lira borcu bulunan grubun 10 şirketi ile sahiplerini hacizlere karşı korumaya aldı.

Ever Turizm konkordatoya gitti!

Ever Turizm, gelecek planları yapan turizm grubu sürpriz bir şekilde konkordatoya gitti. Dava Ankara 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. Mahkeme önce geçici tedbir kararını vermiş, ardından da süreyi uzatmış.

Trio İnşaat konkordato talep etti!

Yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayan Trio İnşaat Proje Turizm Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etti...

Adafen İnşaat konkordato ilan etti!

Adafen İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, sektörde yaşadığı mali sıkıntıları atlatamayınca konkordato ilan etti. Adafen İnşaat'ın konkordato davası Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

Alkoçlar Turizm konkordato talep etti!

Alkoçlar’ın sahibi olduğu Alkoçlar Otelcilik ve Turizm AŞ, konkordato talep etti. 1400 yatak kapasiteli 3 otelin işletmecisi olan Alkoçlar, borçlarına 9 ay erteleme istedi.

Payas İnşaat konkordato talep etti!

Payas İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 2. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanlığı'na konkordato davası açıldı. 

Enka İnşaat Yapı Malzemeleri konkordato ilan etti!

Davacı Enka İnşaat Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 'nin Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde konkordato davası görülüyor. 

Ever Turizm 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı hedefliyor!

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyor. Bunun için de yaklaşık 400 milyon dolarlık bir yatırım hedefleniyor.

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi açı

Ever İstanbul Avrupa Otelcilik Turizm Ticaret Anonim Şirketi Four Poınts By Sheraton Otel Batışehir İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile Bağcılar'da 3 Haziran'da açıldı.

Ever Turizm konkordato Haberi

Ever Turizm konkordato

Ever Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Selen Ersü, iş hayatına Türkiye'nin köklü müteahhit şirketlerinden Gama İnşaat'ta başlamış. Çok ortaklı bir şirket olan Gama'nın yönetim kurulu başkanlığını halen babası Ergil Ersü yapıyor.

Selen Ersü, Gama'dan ayrıldıktan sonra 2000 yılında Ever Turizm'i kurmuş. Şu anda Ever Grup bünyesinde teknoloji, endüstri, makine, turizm, savunma sanayi alanında faaliyet gösteren şirketler bulunuyor. Ersü ise turizm işlerinin başında. Ersü, 2015'te İstanbul Ümraniye'deki İMES Sanayi sitesi içinde Four Points by Sheraton İstanbul Dudullu'yu açmıştı. Bu, markanın Türkiye'deki ilk oteli. Ersü'nün yatırımları bununla sınırlı kalmadı, ikinci otelini İstanbul'da Batışehir'de açmıştı. Bu iki otel de halen faaliyetlerini sürdürüyor. Ersü'nün gelecek planları oldukça iddialıydı. 10 yılda 34 otel açılışı yapmayı planlıyordu. Yılda ortalama üç otel açılışı planlanıyordu. Bunun için de yaklaşık...