29 / 04 / 2024

Evgörden yaz sezonu modelleri

Evgörden yaz sezonu modelleri

Müşterilerinin beğeni, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli güncelenen zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Evgör, 2015 yaz koleksiyonuna bahçe mobilya ve aksesuarlarını da ekledi.

Hem yaz sezonu ve hem de durağan fiyatlar kiralık konut piyasasını hareketlendirdi!

Giderek yaklaşan yaz sezonu ve durağan fiyatlar kiralık piyasasını da hareketlendirirken, kiralık aramalarında yüzde 45 artış yaşandığını kaydeden uzmanlar, fiyatların dengeye oturduğunu, sene boyunca fahiş köpük artışı beklemediklerini dile getirdi.

İzmir'deki en pahalı kiralık evin fiyatı dudak uçuklattı! Görenler satılık zannediyor!

İzmir'de yaz sezonu açıldı. Sezonun açılmasıyla beraber, emlak sitelerinde yer alan kiralık bir evin fiyatı dudak uçuklattı. İzmir'in en pahalı kiralık villasının fiyatını görenler satılık fiyatı zannediyor. 

Bodrum'da 1 günlüğüne villa kiralamanın bedeli servet oldu! 

Tatilcilerin gözde bölgeleri arasında yer alan Bodrum'da yaz sezonu açıldı, kiralık konutlar için istenen rakamlar dudak uçuklattı. Sezonda konutlarda günlük kiralık bedeli 2 bin 500 TL'den başlıyorken, villalarda ise söz konusu bu rakam 1 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Yaz tatilinde evini kiraya verecekler dikkat! 

Yaz sezonu öncesi yazlık kiralama piyasası da hızlanıp hareketlenmiş durumda. Fakat, uzmanlardan hem yazlık kiralayacak olanları hem de yazlığını kiraya verecek olanları önemli uyarılar yapıldı. 

Mobilyada ‘yaz’ bereketi! Düğün sezonu ve yazlık alışverişleri mobilya satışlarını canlandıracak!

Mobilyacılar, yaklaşan yaz aylarını iple çekiyor. Düğün sezonunun başlaması birlikte evliliğe adım atacak çiftlerin mobilya alışverişleri şimdiden artarken, yaz aylarında bahçe mobilyalarına olan talebin de artması sektörü iyice hareketlendirecek.

Yaz biterken klima fiyatları ne durumda? İşte 10 bin TL altı klimalar!

Yaz sezonu kapanırken sonbahar sezonuna hazırlık yapan markalar sıcak havalara özgü binlerce üründe çeşitli kampanya ve indirim yaparak kışa hazırlık yapıyor. O ürünlerde biri de yaz aylarının vazgeçilmezi: klima. Sizler için piyasadaki 10 bin TL ve altındaki klimaları araştırdık..

Hepsiburada sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60’a varan indirim! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Yaz sezonu bitti. Hepsiburada.com'da fırsatlar bitmedi. Sezon sonu güneş gözlüklerinde yüzde 60 indirim kampanyası başladı. Şimdi al, önümüzdeki yaz kucak dolusu para verme. İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Kiğılı’da Artısı Bol Yaz Fırsatları için son günler! İşte Kiğılı 8 Eylül 2022 fiyatları

Kendini, “çağdaş, akılcı ve başarılı erkeklerin tercih ettiği Türkiye’nin erkek giyim markası” olarak tanımlayan Kiğılı’da yaz sezonu indirimleri için son günlere giriliyor.  

Düğün Sezonu Açılırken Gelin Adaylarına A101’den Büyük Müjde! İşte gelin ürünlerinin fiyat listesi

Havalar yavaş yavaş ısınmaya başlamışken yaz sezonu da açıldı açılacak. Dünya evine girmek isteyen binlerce insanın tercih ettiği yaz sezonu özellikle de düğün için tercih ediliyor. Bu süreçte gelin adaylarının alışveriş yükünü hafifletecek bir hamle de A101’den geldi. 

Türkiye'deki otellere ünlü firmadan Rus turist rezervasyonlarını iptal edin uyarısı

Antalya'da yaz sezonu öncesi Rusya, Ukrayna Orta Doğu ve Avrupa'dan tatil rezervasyonları gelmeye başladı. Bayramın yaklaşmasıyla canlanan iç pazara kötü haber ise ünlü tur firması TUI'den geldi. TUI, Rus turistleri veto etti.

İkinci el otomobilde 100 ile 250 bin lira arasındaki bu modeller çok satıyor

Bahar aylarının gelmesiyle ikinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı. Yaklaşan Ramazan bayramı ve yaz sezonu nedeniyle vatandaşlar ikinci el pazarında uygun araçlara yöneldi. Fiyatı 100 bin 250 bin arasında değişen araçlar en çok satılan otomobiller oldu.

Tatil bölgelerinde villa kiraları üçe katlandı!

Bodrum'da yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Pandemi nedeniyle otelde kalmak istemeyen vatandaşlar villalara yöneldi. Bu durum villa kiralarını üç katına çıkardı. 

Fiyatlar katlandı! Milyonluk kiracı aranıyor!

Bodrum'da yaz sezonu yaklaştıkça fiyatlar da hızla yükseliyor. Türkiye'nin en pahalı kiralık mülklerinin bulduğu şehirde, 6 odalı kiralık villa için 1 milyon 200 bin lira isteniyor.

Evgörden yaz sezonu modelleri Haberi

Evgörden yaz sezonu modelleri


Müşterilerinin beğeni, ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli güncelenen zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Evgör, 2015 yaz koleksiyonuna bahçe mobilya ve aksesuarlarını da ekledi. Dış mekana uygun olarak, sağlıklı ve dayanıklı malzemelerden üretilen salıncak, şezlong, tabure, sehpa, koltuk, hamak, kanepe, yemek masası takımı ve oturma grubu gibi farklı tasarımların yer aldığı koleksiyonda fiyatlar 110 TL ile 15 bin TL arasında değişiyor. 


Havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve balkonlar da şenlenmeye başladı. Bahçesindeki eski mobilyaları yenilemek isteyenler ya da balkonlarına yeni mobilya almayı düşünenler, Evgör’ün 2015 yaz koleksiyonunda yerini alan dış mekan ürünlerine göz...