02 / 05 / 2024

Evi geniş göstermek

Evi geniş göstermek

Artık evler daha küçük. Evinizi daha geniş gösterecek bazı ipuçları aynı zamanda size rahatlık ve konfor da sağlayacak. Evinizi geniş gösterecek dekorasyon önerileri haberimizin içinde yer alıyor...

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! İstanbul’un kırılması an meselesi!

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, 5 Ocak 2020'de yaptığı açıklamalar sonucunda söylediklerinin bir kısmını sosyal medya platformundan vatandaşlara iletti. Görür, "Palu- Bingöl arasına çok fazla özen göstermek gerek" diyerek, "Şimdi de İstanbul’un kırılmasını bekliyoruz"

Aile içinde yaşanan tartışmalar sonucu ve kin duyulan kişilere karşı yapılan kin evleri nedir? İşte kin evi örnekleri...

Kin evleri, aile içinde yaşanan anlaşmazlıklar ve haksızlıklar sonucu kin ve ve öfkesini hedef aldıkları kişiye göstermek için bilinçli şekilde yapılan evlere deniliyor. 

Konutta yıllık getiri oranı en yüksek iller! Bu kentlerde evi olanlar yaşadı... Ankara, Mersin, İzmir, Bursa, İstanbul..

Ev almak isteyenler ya da konut yatırımı yapacaklar konut getirisinin en yüksek olduğu kentleri sorguluyor. İşte bu illerde evi olanlara güzel haber. 

Depremde evi hasar görenler üzülmesin! Kredi desteğiniz hazır!

Depremde evi yıkılan ya da hasar görenler için açıklandı. Bu şartları taşıyanlara kredi desteği verilmektedir. İşte detaylar!

Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Üsküdar'daki patlamada evi zarar görenlere kira yardımı yapılacağını söyledi.

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

40 günde 40 bin TL’ye taş ev yaptı!

Trabzon Maçka’da 24 yaşındaki genç iç mimar, yaylada bulunan 100 yıllık olduğu bilinen taş evi 40 günde restore etti.

Depremde evi hasar görenlere müjde!

AK Parti milletvekilleri, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren kanun teklifinde 2020 yılında meydana gelen depremlerde binaları hasar gören vatandaşlar için konut kredisine yönelik teklif komisyonda kabul edildi!

Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek!

Geçmiş dönemlerin gözde dizileri arasında yer alan Friends dizisinin ikonik evi bir günlüğüne kiralanabilecek...

İzmir Karaburun'da depremde evi hasar gören ailelere kira yardımı yapılıyor!

İzmir'de büyük yıkıma neden olan deprem sonrasında rekor düzeye ulaşan dayanışmanın lideri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karaburun Kösedere Mahallesi'ndeki evleri depremden ağır hasar görün ailelere de yardım ediyor.

İran Hürmüzgan'daki depremde 80 köy evi hasar gördü!

İran'ın güneyindeki Hürmüzgan eyaletinde yaşanan 5,5 büyüklüğündeki depremde 80 köy evi hasar gördü.

Güzide Mertcan'ın yeni evi dikkat çekti!

2019 MasterChef Türkiye üçüncüsü Güzide Mertcan, daha önce 7 milyon TL'lik villasıyla günlerce konuşulmuştu. Olay yaratan villayı satma kararı alan Mertcan, yeni evinin kapılarını açtı. "Sizlere eski büyük evimi sattıktan sonra, satın alarak tadilatını yaptırdığım yeni evimi göstermek istedim" dedi.

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Evi geniş göstermek Haberi

Evi geniş göstermek


Artık evler daha küçük. Evinizi daha geniş gösterecek bazı ipuçları aynı zamanda size rahatlık ve konfor da sağlayacak.


Katlanabilen ya da kaldırılabilen yatak

Yataklar evin en çok yer kaplayan eşyaları. Katlanabilir ya da ortadan kaldırılabilir yataklar küçük evleri büyük göstermek için belki de ilk uygulanması gereken dekorasyon önerimiz.


Duvarlara veda deyin

Odanızda duvar kullanmak yerine odayı bölen eşyalar kullanmak odadan daha çok yararlanmanızı sağlar. Ahşap bir eşya, dinlenme koltuğu ya da bir bitki odanızı bölmek için alternatif olabilir.


Daha çok ışık

Işık evi geniş göstermek için en önemli unsur. Bu yüzden neredeyse hiç bir perdeyi kapalı tutmayın. Perde yerine storlar mekanın bölünmesini de engelleyeceğinden evinizi daha geniş gösterir.


Çatı arasında uyumak iyi bir çözüm

Küçük evlerde çatı araları yatak odaları için harika bir alternatif olabilir. Böylece yatak...