17 / 05 / 2024

evi su basması

evi su basması

2 senedir Yenimahalle ilçesi Serpme Evler Sokak’ta 171/6 numaralı evde kiracı olarak yaşayan Necmettin Açıkgözoğlu, evinin suların bastığını belirterek, 20 gün çatıda yaşamak zorunda kaldığını söyledi.

Ünlü ekonomistten konuta ek vergi çıkışı: Konut alanın suçu ne? İnsanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriliyor

Merkez Bankası’nın birden fazla evi olanlar için ilave vergi getirilmesi için iktidara bulunduğu önerinin ardından Ekonomist Tunç Şatıroğlu, “Konut alanın suçu ne, insanlar Dubai’den ev almaya yönlendiriyor” dedi.

Kiracılar dikkat! Evi su basarsa kiracı mı yoksa ev sahibi mi masrafı öder?

Kirada bulunan evi su basması durumunda ortaya çıkacak olan masrafın kim tarafından ödenmesi gerektiği taraflar arasında merak edilmektedir. Ev sahibinden bu masraflar istenebilir mi? İşte haberin ayrıntıları...

Deprem sigortası yaptırmak mecbur mu? Evi su bastı DASK karşılar mı?

DASK hakkında pek çok nokta merak edilmektedir. İşte bu konuda sorulan sorular ve onların yanıtları!

Kiraladığı evi kumarhaneye çevirdi! Ceza yağdı!

Konya Seydişehir'de 'kardeşim oturacak' diyerek 250 liraya kiraladığı evi, kumarhaneye çevirdiği belirlenen A.E., 'kumar oynatmak ve oynanması için yer temin etmek' suçu nedeniyle tutuklandı.

Aydın'da başkasına ait evi satmaya çalışan 6 kişi yakalandı!

Aydın Didim'de sahte belgeler düzenleyerek başkasına ait evi satmaya çalışan 6 zanlı suçüstü yakalandı.

Erzurum'da kiracısı olduğu evi satmaya çalışan kişi yakalandı!

Erzurum'da ev sahibi adına sahte kimlik çıkartıp kiracı olduğu evi satmaya çalıştığı belirtilen bir kişi ile arkadaşı hakkında "resmi belgede sahtecilik" ve "dolandırıcılık" suçlarından 5 seneden 15 seneye kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Tema Yapı Malzemeleri, Flexpex Hortum'u tanıttı!

Türkiye’de bir ilk olan yenilikçi esnek bağlantı hortumu Flexpex, bakteri oluşumunu önleminin yanı sıra yüksek basınç ve sıcaklığa dayanıklılığı sayesinde patlamıyor ve evlerdeki su basması sorununu da ortadan kalkıyor.

Tema Flexpex ile evlerde su basmasını bitiren hortum!

Tema Yapı Malzemeleri, yeni geliştirdiği esnek bağlantı hortumu Flexpex ile evleri hortum patlaması kaynaklı su basması ve bundan doğan maddi zararlara karşı tam korumaya alıyor.

Ata Demirer'in Bozcaada'daki evini su bastı!

Ata Demirer bayramı Bozcaada'daki evinde geçirdi. Çıkan fırtınata çatısı uçan evi su bastı. Demirer, yakınlarını arayarak bu durumdan dert yandı.

Sivas Suşehri'nde 30 adet afet konutu yapılıyor!

Sivas'ın Suşehri ilçesinde evi heyelan riskiyle karşı karşıya olan vatandaşlar için 30 afet konutu yapılıyor. Perçi ve Ekinci, inşaat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kiracı su borcunu ödemezse ne olur?

Kiracı su borcunu ödemeden evi boşaltırsa ne yapılabilir? Su borcunu ev sahibi mi öder?Kiracı su borcunu ödemezse ne olur?

Veysel Eroğlu: Uludağ'a orman evi yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Uludağ'a çadır yerine orman evi yapılması için planları olduğunu söyledi. Eroğlu, AK Parti İnegöl İlçe Kongresi ve İnegöl Mobilya Ağaç İşleri Müzesinin açılışı için İnegöl'e geldi.

Düzce'de Adıge Kültür Evi açıldı!

Düzce'nin Gölyaka ilçesinde Adıge Çerkez Kültür Derneği tarafından oluşturulan Kültür Evi törenle açıldı. Köprübaşı Ömerefendi köyünde düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Ali İhsan Su, kentin ciddi kültür zenginliğine sahip olduğunu söyledi.

evi su basması Haberi

evi su basması


2 senedir Yenimahalle ilçesi Serpme Evler Sokak’ta 171/6 numaralı evde kiracı olarak yaşayan Necmettin Açıkgözoğlu, evinin suların bastığını belirterek, 20 gün çatıda yaşamak zorunda kaldığını söyledi.

Evlerinin yakınındaki doğalgaz istasyonunu sürekli su bastığını, bu yüzden bir çukur açıldığını belirten Açıkgözoğlu, "Açtıkları kanalı da bizim oraya bağladılar. Orasının bütün suları buraya geldi. Burası hep su doldu, benim de evim buradaydı. 2 senedir kiracı olarak oturuyordum. Kendime başka ev aramaya gittiğimde 700-800 TL kira istediler. Benim de durumum yok” dedi.



Açıkgözoğlu, kendilerini kimsenin muhatap olarak almadığını vurgulayarak, “Bizim orada oturduğumuzu bilerek yaptılar. Eşyalarım hep içeride kaldı. 20 gün burada yaşadım, çatıda kalıyordum. Şuradaki tahta merpeni kullanarak girip çıkıyordum. Biz burada ölelim mi yani?" dedi.


171/4 numaralı evde 22 senedir yaşadıklarını belirten Hacı Yıldız ise...