29 / 04 / 2024

Evidea mağazaları 2020

Evidea mağazaları 2020

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma gibi kategorilerde ürün yelpazesi sunan Evidea yeni şubelerini hizmete açmaya hazırlanıyor...

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

İntema İnşaat'ın mağazaları 1 Haziran'da yeniden açılacak!

İntema İnşaat'ın COVID-19 küresel salgını kapsamında alınan önlemler çerçevesinde 20 Mart 2020 tarihinden itibaren perakende satış yapan mağazaları 1 Haziran 2020 tarihinde açılarak faaliyetlerine başlayacak. 

Koçtaş mağazaları kapılarını açtı!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, 24 Mart 2020 tarihinde geçici olarak kapatma kararı aldığı mağazalarını yeniden açtı.

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

So CHIC Türkiye’deki tüm mağazalarını kapattı!

So CHIC, Türkiye’de bulunan mağazalarını 19 Mart 2020 itibariyle geçici bir süreliğine kapatma kararı aldığını duyurdu…

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020'den itibaren geçici olarak kapattıklarını duyurdu...

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Evidea mağazaları 2020 Haberi

Evidea mağazaları 2020

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma gibi kategorilerde ürün yelpazesi sunan Evidea, perakende ağını genişletmek üzere mağaza yatırımlarına devam ediyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre, son olarak CarrefourSA Bursa AVM ve Kocaeli Symbol AVM’de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, İstanbul’da Vega İstanbul AVM ve Çamsan Park’ta, Sakarya'da Cadde 54'te yeni şubelerini hizmete sunmaya...