04 / 05 / 2024

Evimiz Kocaeli yeni kampanya

Evimiz Kocaeli yeni kampanya

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında, Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.

Evimiz Kocaeli'de vade farksız 30 ay eşit taksitli ödeme imkanı!

Bu yıl 70’inci yaşını kutlayan Pekdemir İnşaat, teslimine sadece 10 ay kalan Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’nde tarihi bir fırsat kampanyası başlattı...

Kocaeli Yeni Mahalle için kentsel dönüşüm kararı! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısında Yenimahalle Mahallesi için kentsel dönüşüm kararı ele alındı. 

Kocaeli yeni emniyet müdürlüğü binası ihalesi bugün!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü için yeni yapılacak binanın ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Yeni Cuma Camii restore edilecek!

Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kocaeli Yeni Cuma Camii'ni (Pertev Paşa Camii) restore ettirecek. 2 yıl çalışmaların süreceği caminin yapım ihalesi gerçekleşti.

Evimiz Kocaeli’de mutlu son!

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi 936 konutluk Evimiz Kocaeli’de, mutlu sona ulaşıldı.

Kocaeli Dilovası'na Sheraton Otel geliyor!

Kocaeli, yeni bir turistik tesise daha kavuşuyor. Er Yatırım tarafından Dilovası bölgesine kurulacağı açıklanan Sheraton Otel'i ile yaklaşık 50 milyon liralık yatırım yapılmış olacak.

Pekdemir İnşaat’tan Kocaeli’ye yeni proje!

Evimiz Kocaeli’yi, tam zamanında eksiksiz sahiplerine teslim eden ve tüm dairelerin satışını tamamlayan Pekdemir İnşaat, yeni yılı, Kocaeli’de konut standartlarını değiştirecek, sıra dışı bir projeyle karşılıyor.

Kocaeli Yenişehir'de cephe iyileştirme çalışmaları yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından Yenişehir Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nda gerçekleştirilecek cephe iyileştirme çalışması kapsamında mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirildi.

Kocaeli yeni belediye binasında geri sayım başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Belediyesi için yeni bir hizmet binası ve kent meydanı inşa ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Serdar Mahallesi’nde gerçekleştirilen proje büyük oranda tamamlandı

Evimiz Kocaeli’de son daireler için kampanya!

Pekdemir İnşaat, Evimiz Kocaeli’de ev sahibi olmak isteyenlere yönelik son kez çok özel ödeme fırsatlarının olduğu bir bahar kampanyası başlattı.

Kocaeli yeni ihtisas merkezinin temelleri atılıyor!

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Aralık 2015’de açılışı yapılan Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi’ne yapmış olduğu ziyarette yeni bir ihtisas merkezinin temellerinin atılacağının müjdesini verdi

Evimiz Kocaeli'de 10 yıl 0 faiz!

Evimiz Kocaeli projesinde başlattığı tarihi fırsat kampanyasında son günler yaşanıyor. Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor

Evimiz Kocaeli'de ödemeyi 10 yılda sıfır faizle yapın!

Kocaeli’de daha önce yapılmamış, tüketiciye büyük avantaj sağlayan “10 Yıl Sıfır Faiz” sloganıyla başlatılan kampanyada ödemeler 6 ya da 10 yılda sıfır faizle yapılıyor.

Evimiz Kocaeli yeni kampanya Haberi

Evimiz Kocaeli yeni kampanya

Kocaeli’nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli’ni, sizlere tamamlanmış haliyle sunabilmek üzere düzenlenen basın toplantısında,  Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, kalan son daireler için, yeni Satış Kampanyası’nı da açıklayacak.


Evimiz Kocaeli Basın Buluşması 16 Eylül 2015, Çarşamba günü...