17 / 05 / 2024

evin altından tünel geçmesi

evin altından tünel geçmesi

Meclis’e verilen torba yasa teklifinden ‘tünel’ sürprizi çıktı. Buna göre artık vatandaş, evinin veya arazisinin altından geçen tünel için kamulaştırma bedeli talep edemeyecek. İşte planlanan teklifte öne çıkan bazı başlıklar...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul'un altından İstanbul da Türkiye de kalkamaz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada Kanal İstanbul'un altından İstanbul'un da Türkiye'nin de kalkamayacağını belirterek,  "Bu bir emlak projesidir" dedi. 

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gümüş altından daha iyi performans gösterebilir! Gümüş fiyatlarında neler oluyor? Son dakika gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları yurt içi piyasalarda yukarı yönlü ibreleri gösterse de 2022 yılından en kötü performansını gösteriyor. Oysaki gümüş altından daha iyi performans gösterebilir diyen uzmanlar yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatlarında neler oluyor? 

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altındağ Tüketim Malzemeleri İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hayati Özdemir tarafından kuruldu.

Yurt diye inşa edilen evler el altından mı satılıyor?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında müteahhitler inşa ettikleri yurt diye inşa ettikleri evleri el altından satmaya çalıştıklarını kaleme aldı.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

İkitelli-Ataköy metro hattının tünel kazısında sona gelindi!

Beş farklı raylı sistem hattı ve Metrobüs ile entegre şekilde yapılacak Ataköy-İkitelli Metrosu’nda, tünel kazısıında sona geliniyor. Yerin altındaki kazı çalışmalarında son aşamaya gelinen 13,5 kilometre uzunluğundaki hattın iki tüneli, yarın törenle birleştirilecek.

Tünel Akvaryum'un yüzde 25'i tamamlandı!

Trabzon Ortahisar Belediyesi tarafından Zağnos Vadisi ile Tabakhane Vadisi arasında inşa edilen Tünel Akvaryum projesinin yüzde 25'lik bölümü bitti. Proje kapsamında 50 metre kazı tamamlandı.

Ümraniye’deki özel hastanede yapılan tünel İBB Meclisi’nde!

AKP Milletvekili Metin Külünk’ün ailesine ait olan Ümraniye’deki özel hastanenin iki binasını yer altında birleştirmek için yapılan tünel için plan değişikliği yapıldı. Bu değişiklik İBB Meclisi’ne taşındı...

Trabzon Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesinin su altındaki canlıların tanıtılması ve bölge turizminde alternatif oluşturulması için hayata geçirilecek olan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı.

Trabzon Tünel Akvaryum'un ihalesi yapıldı!

Ortahisar Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan Tünel Akvaryum projesinin ihalesi yapıldı. İhaleye 9 firmadan teklif geldi...

evin altından tünel geçmesi Haberi

evin altından tünel geçmesi


Evinizin altından kuruş ödemeden geçebilir. AK Partili vekiller tarafından Meclis’e verilen torba yasa teklifinden ‘tünel’ sürprizi çıktı. Buna göre artık vatandaş, evinin veya arazisinin altından geçen tünel için kamulaştırma bedeli talep edemeyecek. Gelecek hafta içinde Meclis’te komisyonlarda ele alınması planlanan teklifte öne çıkan bazı başlıklar şöyle:


KAMULAŞTIRMA DAVALARI YÜK


Geçtiğimiz yaz aylarında yapılan torba yasa değişikliği ile “Mülkiyet hakkının kullanılmasının engellenmemesi, can ve mal güvenliği bakımından gerekli önlemlerin alınması kaydıyla, kamu yararına dayalı olarak taşınmazların üstünde teleferik ve benzeri ulaşım hatları ile her türlü köprü, taşınmazların altında metro ve benzeri raylı taşıma sistemleri yapılmasının ve bunlar için kamulaştırma bedeli ödenmemesinin” yolu açılmıştı. Son yasa teklifiyle kapsam, tüneli de içine alacak şekilde genişletiliyor. Kaynaklar, “İstanbul, İzmir, Ankara başta olmak üzere büyükşehir belediyelerinden...