02 / 05 / 2024

evinizi dizilere nasıl kiralarsınız

evinizi dizilere nasıl kiralarsınız

REDAC ve EMLAKCHI CEO’ su BİLGE ÖZDEMİR bugünkü yazısında , gayrimenkul sektöründe kendine faklı bir kulvar açan dizi, film, reklamlara mekan kiralama iş kolunu kaleme alarak, değerlendirdi.

DASK için gerekli belgeler nelerdir? DASK nasıl yaptırılır?

DASK, evinizi depremin neden olabileceği maddi hasarlara karşı güvence altına alan ve teminatı Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından verilen yaptırılması zorunlu bir sigortadır. Peki, DASK için gerekli belgeler nelerdir? DASK nasıl yaptırılır? İşte tüm detaylar..

En iyi ev dekorasyonu nasıl olur?

Evinizi dekore etmek için heyecanlanıyor ama bütçenizi nasıl harcayacağınızı bilmiyorsanız bu yazımı mutlaka okuyun. Çünkü kendi tecrübelerimden yola çıktım ve bütçenizi doğru kullanarak evinizi en iyi şekilde nasıl dekore edebileceğinizi yazıldı.

Net ve brüt metrekare nasıl hesaplanır?

Evinizi alıp satarken işinize yarayan metrekare hesaplama işlemi nasıl yapılır? Net ve brüt metrekare nasıl hesaplanır?

Ev hibesi nasıl olur?

Bir bedel ya da başka bir karşılık olmadan, bir malın mülkiyetinin bir başkasına devredilmesine hibe deniyor. Peki, evinizi çocuğunuza hibe etmek istediğinizi düşünelim. Ev hibesi nasıl olur?

Küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Kanadalı çiftimiz bu 55 metrekarelik dairede yaşarlarken keyifleri yerindeymiş. Ancak eşitliğe bir de çocuk eklenince işler değişmiş. Peki küçük evinizi nasıl 5 kat daha büyük gösterirsiniz?

Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyasında son gün 14 Şubat!

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli " Evinizi Nasıl Alırdınız " kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor

Seha Yapı'dan Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyası!

Seha Yapı'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli olan " Evinizi Nasıl Alırdınız? " kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor.

Seha Yapı Evinizi Nasıl Alırdınız kampanyası devam ediyor!

Seha Yapı 'nın Konya'daki tüm projelerinde geçerli Evinizi Nasıl Alırdınız?" kampanyası, sadece ev sahibi olmak isteyenlere değil, yatırım yapmak isteyenlere de büyük fırsatlar sunuyor.

Ekspertiz raporu nasıl yapılır?

Konut satın alırken konut kredisi kullanmak istediğinizi farz edelim. Konut kredisi için bir bankaya başvuru da bulunmanız gerekiyor. Banka evinizi inceleme için bir ekspertiz gönderiyor. Peki, ekspertiz raporu nasıl yapılır?

Ev kira sözleşmesi nasıl yapılır?

Evinizi kiraya vermeniz halinde, kiracınız ile resmi bir sözleşme imzalamanız, yaptığınız anlaşma şartlarını bu sözleşmede belirtmeniz gerekiyor. Peki ev kira sözleşmesi nasıl yapılır? İşte yanıtı...

Tapuda trampa nasıl yapılır?

Tapuda trampa nasıl yapılır?: Tapuda trampa işlemi yalnızca tapu dairelerinden yapılıyor. Trampa işlemi evinizi satmak istediğinizde peşin para müşteri bulamadığınız zaman evi olan bir başkasıyla karşılıklı evlerin değiştirilmesi şeklinde oluyor...

Emsal kira bedeli nasıl hesaplanır?

Kira ücreti almadan tanıdığınızın kullanımına bıraktığınız konutunuza uygulanacak emsal kira bedelinin nasıl hesaplanacağını mı bilmiyorsunuz? Gelin emsal kira bedeli nasıl hesaplanır? sorusunun yanıtını örnekler eşliğinde görelim...

Tapu işlemleri nasıl yapılır?

Herhangi bir gayrimenkul alım-satım işleminiz var. Daha önce hiçbir tapu işleminde bulunmayanlar için tapu işlemleri nasıl yapılır, araştırdık...

evinizi dizilere nasıl kiralarsınız Haberi

evinizi dizilere nasıl kiralarsınız

Bazen Bir Semt ... Bazen Bir Mahalle... Bazen de Bir ev.  Reklamlara, dizilere, filmlere karar verildiğinde ortaya çıkan en büyük problemin  “ mekan “  olduğu belirtilmektedir.


Amerika’ da, 90’ lı yılların fenomen dizizi “ Boston Cheers Bar “ ile anladım mekan/dizi ilişkisini ve pazarlayabilmenin önemini.  Perde / Ekran Yaşamında  “ iş yerlerinden – yerleşilen alanlara “ hatta hayatın kendisine  ihtiyaç duyulmaktadır.


Ülkemizde  gelişen “ sinema ve tv endüstrisi “ ile artan film, dizi sayısı gayrimenkul piyasasına farklı bir hareketlilik kazandırmaktadır.


Yıllarca yapımcıların zorunlu set tercihini üstlenen örnek konutlardan; günümüzde farklı bir segment doğmuş. Set çekimlerine yönelik günlük, haftalık, aylık gayrimenkullerin kiralandığı emlak portallarının yanı sıra gayrimenkullerin kiralanmasını yön veren danışmanlar/danışman firmalar oluşmuş. 


Sosyetenin keşfi olduğu söylenen set kiralam;, halka halka büyümekte, ödenen rakamlar...