18 / 05 / 2024

evinizi temeli atılmadan gezin

evinizi temeli atılmadan gezin

Daha önce ‘görmediğiniz’ bir deneyim ile artık örnek daireleri gezebileceksiniz. Sanal gerçeklik gözlüğü ve sanal gerçeklik platformu sayesinde tecrübe edeceğiniz bu sanal gerçeklik teknolojisi örnek daire maliyetlerini de minimuma indirecek.

Votorantim Cimentos'un Sivas'taki çimento fabrikasının temeli atıldı!

Dünyanın en büyük çimento üreticilerinden biri olan Brezilya merkezli Votorantim Cimentos’un Sivas’a kuracağı 140 milyon Euro değerindeki yeni çimento fabrikasının temeli atıldı.

Elazığ Ağın'da 12 sosyal konutun temeli atıldı!

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi.

Elazığ Ağın'da 12 adet sosyal konutun temeli atıldı!

Elazığ’ın Ağın ilçesinde, ihtiyaç sahipleri için yapılması planlanan, 12 adet sosyal konutun temeli atıldı. Çalışmanın startını İlçe Kaymakamı Fatih Yakınoğlu, ilçe protokolü ile birlikte verdi.

KTO yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Kayseri Ticaret Odası (KTO) tarafından yaptırılan yeni hizmet binasının temeli atıldı. KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri’nin Türkiye’de kalkınma konusunda öncü ve örnek bir şehir olduğunu söyledi.

Ağrı Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Fırat Mahallesi’nde Vali Musa Işın’ın katılımıyla 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ile 200 kişilik pansiyonun temeli atıldı. Vali Işın ile protokol üyeleri butona basarak lise ve 200 kişilik pansiyon inşaatının temeline ilk harcı attı.

Ağrı 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi'nin temeli atıldı!

Ağrı’da 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ile 200 kişilik pansiyon inşaatının temeli atıldı. Vali Işın ile protokol üyeleri butona basarak 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ile 200 kişilik pansiyon inşaatının temeline ilk harcı attı.

Bilecik Hamidiye Cami'sinin temeli atıldı!

Bilecik'te Hamidiye Cami Yapma ve Yaşatma Derneği tarafından yapılacak Hamidiye Camisi'nin temeli atıldı. Vali Yardımcısı Mustafa Güney, mahallenin böyle bir camiye ihtiyacının bulunduğunu ifade etti.

Akyazı Spor Tesisi'nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Spor Tesisi Projesi’nde kısa süre içerisinde temeli atılacağını açıkladı. Toçoğlu, “Yerel seçimler döneminde söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçiyoruz" dedi

Manavgat Cemaleddin-i Seydi Camii'nin temeli atıldı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Hz. Peygamber Muhammet Mustafa'nın soyundan gelen, mezarı Manavgat'ta bulunan Cemaleddin-i Seydi Hazretleri'nin türbesinin ve caminin temeli atıldı.

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

2006 yılında Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış!

2006 yılında Kayı İnşaat'ın Halkalı'da başlattığı proje olan Ka-Green Konutları'nın temeli atılmış. 38 metrekarelik dairelerin de yer aldığı projedeki konutların metrekaresi bin 650 liradan satılıyormuş.

Çıldır'da Aşık Şenlik Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Çıldır'da yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezinin temeli atıldı. Kardeş Belediye Bağcılar Belediyesi tarafından kapatılan Aşık Şenlik Belediyesi hizmet binasının yıkılarak yerine yapılacak olan Aşık Şenlik Kültür Merkezine ilk harç döküldü.

Süleymanpaşa Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin ’11 ilçe 11 okul’ projesi kapsamında inşa edilecek 21 derslikli Süleymanpaşa Büyükşehir Belediyesi İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı.

evinizi temeli atılmadan gezin Haberi

evinizi temeli atılmadan gezin

İnşaat sektörü her geçen gün daha da genişliyor. Bunun yanı sıra artık ev sahibi olmak isteyenler sanal gerçeklik teknolojisi sayesinde proje içinde gerçek zamanlı bir şekilde gezebiliyor. Bu genişlemenin teknoloji ile buluştuğu noktada ise Viar Digital, müşteri sunumlarının destekleyici unsurlarını üstleniyor.

Firma, projenin uygulanmasında kullanılabilecek üç farklı plan geliştirdi. Geliştirilen bu planlara göre, satış ofislerindeki toplantı odalarında potansiyel müşterilere yapılan sunum 4K çözünürlüklü led televizyonlar ile desteklenebilir, showroom alanlarında veya avm lerde 4K çözünürlüklü televizyonlar ve destekleyici olarak balık gözü projektörler kullanılabilir, sanal gerçeklik gözlüğü ve sanal gerçeklik platformu ile gerçek zamanlı gezinti gerçekleştirilebilir.


2002’den bu yana 3D tasarım alanında hizmet verdiklerini anlatan Viar Digital’in kurucularından Özkan Ulusoy, şu ana kadar konut satışında kullanılan maketlerin 3D görseller ve animasyonlar yani herkesin...