29 / 04 / 2024

evinpark fikirtepe teslim tarihi

evinpark fikirtepe teslim tarihi

İstanbul'un en gözde semtlerinden Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçmeye hazırlanan Evinpark Fikirtepe Konutları inşaası 2-3 ay sonra başlayacak. Evinpark Fikirtepe Evleri satış tarihi haberimizde yer alıyor...

Sefa Koyuncu İnşaat Evinpark'ta satışlar ne zaman?

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projelerine bir yenisi daha ekleniyor. Sefa inşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından inşa edilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe Konutları Kadıköy'de hayata geçiyor. Peki satışlar ne zaman başlıyor?

Fikirtepe Evinpark iletişim!

Evinpark Fikirtepe Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmaları Mart ayı civarında başlayacak. Projenin iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Fikirtepe Evinpark satış!

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından hayata geçirilmesi planlanan Evinpark Fikirtepe projesi 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. 2 blok halinde yükselecek projenin satışları Haziran ayında başlayacak.

Evinpark Kemer'de hemen tapu, hemen teslim fırsatını kaçırmayın!

Sefa İnşaat tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Evinpark Kemer'de hemen tapu hemen teslim fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Fikirtepe'de evleri teslim edilmeyen mağdurlardan yarım kalan inşaat tepkisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşümde mağdur edildiklerini söyleyen vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdi.

Fikirtepe'de ilk kazma vuruldu!

İstanbul'da yılan hikayesine dönen Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalar başladı. Projede evlerin 4 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Fikirtepe çadırkente dönüştü!

Fikirtepe’de evleri teslim edilmeyen mağdurlar, çadırlarda nöbet tutuyorlar. Senarist Raci Şaşmaz’ın inşaatları yarım bıraktığını dile getiren mağdurlar, “Kurtlar Vadisi’nin en kötü senaryosu bize yazıldı” diye açıklama yaptılar. 

Transform Fikirtepe Evleri fiyatları!

Toplam 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana gelen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı içerisinde teslim edilecek. Transform Fikirtepe Evleri fiyatları 610 bin TL'den başlıyor.

Transform Fikirtepe fiyat listesi! İşte ödeme planı!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi  2019 Nisan ayında teslim edilecek. İşte Transform Fikirtepe fiyat listesi! İşte ödeme planı...

Kadıköy İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları!

Kadıköy İki Yaka Fikirtepe ev fiyatları 470 bin TL'den başlıyor. 25 katlı iki blok şeklinde yükselen Kadıköy İki Yaka Fikirtepe Evleri'nin 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Transform Fikirtepe Konutları iletişim!

Transform Fikirtepe projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor. Projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Transform Fikirtepe Evleri satılık!

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 2019 yılı Nisan ayında teslim edilecek. Transform Fikirtepe Evleri satılık daire fiyatları 650 bin TL'den başlıyor.

Optimist Residence Fikirtepe teslim tarihi!

Optimist Residence projesi İstanbul Anadolu Yakası Fikirtepe'de Mist İnşaat tarafından hayata geçirildi. Proje "İstanbul'un göz bebeği" olarak tanıtılıyor...

Evinpark Kadıköy’de ön satışlara başlandı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe’de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe’ ve Kadıköy Fikirtepe’de yükselen ‘Evinpark Kadıköy’ projesinde lansman öncesinde 0,88 faiz ve 120 ay vade avantajlarıyla ön satışlara başlandı.

evinpark fikirtepe teslim tarihi Haberi

evinpark fikirtepe teslim tarihi

Evinpark Fikirtepe'de 2 ay sonra inşaat çalışmaları başlayacak. Projede yer alan daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edilecek.


Fikirtepe Evinpark Konutları  Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat tarafından yürütülen kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Evinpark Fikirtepe projesi 2 bloktan meydana gelecek.


Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçecek Evinpark Fikirtepe 13 bin metrekare alan üzerinde yükselecek. Projede konut daireler, ofis daireler, AVM ve ticari dükkanlar yer alacak. 


Fikirtepe Evinpark Evlerinde yüzme havuzu, spor alanları, fitness centre, yürüyüş yolu, sauna gibi  ortak yaşam alanları yer alacak. Projedeki daireler 2015 Haziran ayında satışa sunulacak. Projenin detayları henüz kesinleşmedi.


Fikirtepe Evinpark İletişim bilgileri:


Tel: 0 216 290 64 64

Web: www.koyuncuinsaat.com


Tel: 0216 445 15 49

Web:...