18 / 05 / 2024

Eviya Gayrimenkul arsasını satıyor mu

Eviya Gayrimenkul arsasını satıyor mu

Eviya Gayrimenkul, Beykoz Anadoluhisarı'ndaki arsasını açık artırma suretiyle satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun toplam satış bedeli tapu kaydına göre 79 milyon 173 bin 216 bin TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri 538 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Sancaktepe arsasının gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı. İşte Vakıf GYO Sancaktepe arsasının değeri...

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

İş GYO Kadıköy arsasının değeri belli oldu! 

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Otel projesi arsasının değeri belli oldu. Peki İş GYO Kadıköy arsasının değeri ne kadar oldu? İşte açıklanan o rakam...

Emlak Konut GYO Milas arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Milas arsasına ilişkin açıklama yaptı. Peki, Emlak Konut Milas arsasının değeri ne kadar? İşte detaylar...

Peker GYO'nun Gravesend'daki bina ve arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Gravesend'daki bina ve arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Gravesend'daki bina ve arsasının arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO'nun Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Peker GYO, Çamlıca'daki arsasının gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Çamlıca'daki arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Özak GYO Demre arsasının değeri belli oldu!

Özak GYO'nun Antalya ili, Demre ilçesi, Büyükkum Mahallesi, Çamlık Caddesi 194 ada 338 parselde yer alan gayrimenkulünün değerleme raporu yayınlandı. Peki Özak GYO Demre arsasının değeri ne kadar oldu?

İş GYO Tuzla arsasının değeri belli oldu!

İş GYO Tuzla arsasının KDV hariç pazar değeri 318 milyon TL olruken, gayrimenkul için KDV dahil 375 milyon 240 bin TL değer takdir edildi.

Emlak Konut Kayabaşı'ndaki arsasını 90.9 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kayabaşı'ndaki arsasını KDV dahil 90 milyon 860 bin TL'ye sattı...

Eviya Gayrimenkul arsasını satıyor mu Haberi

Eviya Gayrimenkul arsasını satıyor mu

Tapu payları Eviya Gayrimenkul'e ait olan arsa tapu kaydındaki yüzölçüme göre 98.66,52 metrekare, kadastro bilirkişisinin hesaplamasına göre 93.761,91 metrekare büyüklüğündedir.


Metrekaresi 800 TL'den satılan arsanın fiyatı kadastro bilirkişisi tarafından hesaplanan yüzölçümüne göre 75 milyon 9 bin 528 TL, tapu kaydındaki yüzölçümüne göre ise 79 milyon 173 bin 216 bin TL olabileceği kanaatine varılmıştır.


Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ulaşımın kolay olduğu bir mevkide bulunan arsa 9 Ekim günü saat 15:00 ile 15:20 arasında ihale edilecektir.


BEYKOZ SATIŞ MEMURLUĞU


2015/2 SATIŞ


TAŞINMAZIN TAPU KAYDI: Beykoz Tapu Sicil Müdürlüğü'nün 27.01.2015 tarih ve 696 sayılı tapu kaydına göre satışa konu taşınmaz Beykoz ilçesi, Anadoluhisarı mahallesi, 37 Ada, 76 sayılı parselde, 98.966,52m2 yüzölçümlü, Kargir Ev Ahırı olan Bostan niteliğinde olup;


1/60 payı Bilal TOPÇU: Haşan oğlu,


1/60 payı Şemsi KABALAK: Haşan...