12 / 05 / 2024

Evka- 5 toki evleri boşaltıldımı

Evka- 5 toki evleri boşaltıldımı

5 Mahallesi’nde incelemede bulunarak, ’’Yapılan ilk değerlendirmede şu an için evleri boşaltmayı gerektirecek bir durum yok’’ dedi.Evka- 5 Mahallesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları arasında bulunan...

TOKİ, Şırnak'a 5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Orman Su İşleri Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile TOKİ'nin yatırımları ile bu bölgeye 5 milyar liralık yatırım yapılacak." dedi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasına 5 günde 5 bin başvuru!

İndirim kampanyalarından bugüne kadar 113 bin 85 kişinin faydalandığını söyleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Yüzde 20 indirim kampanyasına vatandaşımız yoğun ilgi gösterdi. 5 günde 5 bin kişi başvuruda bulundu” dedi.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası için son 5 gün!

TOKİ'nin yoğun talep gördüğü yüzde 20 indirim kampanyası için başvurular 5 gün sonra başlayacak. İşte, TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası detayları...

TOKİ, Eskişehir Yenidoğan’daki 5 gayrimenkul satıyor!

TOKİ, Eskişehir Odunpazarı ilçesi Yenidoğan’da 5 parseli satışa çıkarıyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon olan parsellerin 4’ü konut, 1’i iş merkezi alanı olarak satışa çıkarılacak.

TOKİ Manisa'ya 5 bin 500 konut inşa edecek!

Manisa Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ''Bu proje TOKİ'nin Türkiye'de örnek gösterdiği 3 projeden biri. 3 bin konut yapmaya niyet ettik. Sonra 5 bine çıktı, en sonunda da 5 bin 500 oldu. Hiç evi olmayan, alt gelir grubuna yönelik bir proje'' dedi.

TOKİ Eskişehir'deki 5 gayrimenkulü satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 18 ilde toplam 81 taşınmazı açık artırma ile satışa çıktığını duyurdu. Eskişehir'den de 5 ayrı konut ve ticaret alanı olan parsel satışa sunulacak.

Suriyeliler'e TOKİ evi verilebilmesi için 67.5 milyar TL gerekiyor!

TOKİ bir konutu 90 bin liraya mal ediyor. Hükümetin Suriyeliler'i yerleştirmek için en az 750 bin konuta ihtiyacı var. Buna göre Suriyelilere verilen konut sözünün yerine getirilebilmesi için hükümetin TOKİ'ye yaklaşık 67.5 milyar lira kaynak bulması gerekiyor.

TOKİ'den Arnavutköy'e 5 etaplı mahalle konsepti!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, OKİ tarafından inşa edilen “Arnavutköy Belediyesi Yönetim Merkezi” şantiye alanına giderek mahalle konseptinde, 5 etaptan oluşan proje hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Emlak Konut, TOKİ'den 2.3 milyar TL'lik 5 arsa aldı!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı'da 2 adet toplam 1 milyar 822 milyon 838 bin 986 TL bedel ile Teşvikiye'de ise 3 adet toplam 455 milyon 121 bin 540 TL bedel ile toplamda 5 gayrimenkul satın aldı

Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşa edilen Erzincan Çukurkuyu Toki projesinde 5 konut satışa çıkıyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu Toki başvuru yeri..

TOKİ Tarımköy Projesi'yle 5 bin 747 konut inşa etti!

TOKİ arımköy Projesi kapsamında 5 bin 747 konut üretti. TOKİ Başkanı Ergün Turan, nitelikli konut atağını kırsal bölgelere kadar taşıdıklarının altını çizdi.

TOKİ'nin 2023 hedefinde 5.5 milyon kişiyi ev sahibi yapmak var!

Ergün Turan, 2023 hedefleri kapsamında amaçlarının 5.5 milyon insanın ev sahibi yapmak olduğunu vurguladı. Ayrıca emeklilere özel konut projeleri de geliştirdiklerini belirtti.

5 bin 300 kişi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor!

Türkiye Emekliler Derneği Maltepe Şubesi Başkanı Azmi Şahin, Türkiye'de 12 milyon emeklinin yarısının evi olmadığını söyledi. Şahin, ''Maltepe Şubesi olarak 5 bin 300 kişiyi TOKİ'den ev sahibi olmayı bekliyor" dedi.

Evka- 5 toki evleri boşaltıldımı Haberi

Evka- 5 toki evleri boşaltıldımı

5 Mahallesi’nde incelemede bulunarak, ’’Yapılan ilk değerlendirmede şu an için evleri boşaltmayı gerektirecek bir durum yok’’ dedi.

Evka- 5 Mahallesi ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) konutları arasında bulunan bölgede bir süre önce derin yarıklar oluştu. Bölgede Dokuz Eylül Üniversitesi’nden gelen uzman ekibin incelemesinin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. En riskli bölgede başlayan çalışmalar doğrultusunda şu ana kadar toplam 28 fore kazık çakıldı. Bölgeye toplam 216 fore kazığın çakılmasının planlandığı öğrenildi.

Heyelan riskinin ortaya çıkmasından sonra inceleme yapmak üzere TOKİ Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin bölgeye geldi. Şahin evleri ve bölgeyi gezerek vatandaşları dinleyip incelemelerde bulundu.


“DETAYLI ÇALIŞMALAR YAPILDI”

Konu ile ilgili açıklama yapan Ahmet Şahin, ’’Bu bölge 1995 yılında Harmandalı Belediyesi tarafından imar planlarında konut alana ayrılmış yerler. Bizim de 2009...