15 / 05 / 2024

Evka 5 TOKİde kayma var mı

Evka 5 TOKİde kayma var mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İzmir'in Çiğli ilçesinde kayma tehlikesi bulunduğu iddia edilen TOKİ konutlarındaki inceleme sonucu boşaltmayı gerektirecek durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Depremde yıkılan binaların yüzde 30'u tamamlandı! İşler neden bu kadar ağır ilerliyor? Uzman isim 5 maddede açıkladı

6 Şubat Depreminin üzerinden bir yıl geçti. Bu süreçte yıkılan binaların sadece yüzde 30'a yakını yenilenebildi. Peki işler neden bu kadar ağır ilerliyor? Bu sorunun yanıtını Altınbaş Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sepanta Naimi, 5 madde de açıkladı.

100 milyon adet yeni para basıldı! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Cumhuriyet'in 100’üncü yılı anısına 100 milyon adet 5 TL değerinde madeni hatıra paralarının basıldığı ve tedavüle verildiği öğrenildi. Karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Mazda, MX-5’in yeni fiyatını açıkladı! MX-5’in fiyatı kaç TL? Özellikleri neler?

Japon otomobil üreticisi Mazda, Türkiye pazarındaki modellerinin fiyat listesini revize etti. Bu kapsamda, MX-5 modelinin de fiyat listesini güncelleyen Mazda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaştı.

Antalya'da 11 arsa satılacak! İhalesi 5 Ekim'de!

Demre Belediye Başkanlığı, Antalya Demre'de yer alan 11 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar Boz mevkiinde yer alıyor. 

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mazda CX-5'i bir daha bu fiyata alamayabilirsiniz! Son 4 gün...

Üste üste gelen zam haberleri durmak bilmiyor. Özellikle akaryakıt fiyatlarının artmasının ardından birçok ürünün fiyat listesi değişti. Mazda CX-5'in de Ağustos ayında zamlanması bekleniyor. İşte detaylar...

İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölüm dönüştü: Bakan açıkladı: 1,5 milyon konut 5 yılda dönüştürülecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'da yaklaşık 800 bin bağımsız bölümün dönüştürüldüğünü ve 5 senede de 1.5 milyon konutu dönüştüreceklerini belirtti. 

Playstation 5 BİM'de! Fiyatını birden dibe çektiler! Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın!

BİM, Türkiye'de en çok tercih edilen marketlerden biridir ve birçok oyun tutkunu tarafından beklenen Playstation 5 konsolunu uygun fiyatlarla satışa sunmaya başladı.

Fiyatı dudak uçuklatan Playstation 5 şimdi de Migros'ta! BİM'i falan bırakın! 9 Kasım 2022 fiyat listesi...

Trendyol, Hepsiburada, Teknosa, Turkcell Pasaj ve BİM gibi birçok yerde satılan bu oyun konsolu artık Migros'ta. Peki, PlayStation 5 fiyatları ne kadar? 9 Kasım 2022 PlayStation 5 fiyat listesi ve özellikleri...

TOKİ’de sabit ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projeleri ve kura çekimi şu sıralarda gündemde yer alan konulardan biridir. Peki TOKİ’de sabit ödeme var mı? İşte detaylar!

Fiyatı dudak uçuklatan Playstation 5 BİM'de! Sakın kaçırmayın! 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Dudak uçuklatan fiyatı ile dikkat çeken PlayStation 5 için müjde verildi! BİM, Playstation 5'i satışa çıkardı! Peki, BİM'de Playstation kaç TL? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

TOKİ'de peşin ödeme var mı?

TOKİ sosyal konut projesinin ilk temelleri atıldı. Başvuru yapan kişiler, TOKİ ödeme şekilleri de sıklıkla sorulan sorular arasında bulunuyor. İşte “TOKİ'de peşin ödeme var mı?” sorusunun yanıtı!

Playstation 5 BİM'de! 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

PlayStation 5 ilk çıktığında Türkiye'de fiyatının yüksek olmasıyla dikkat çekiyordu ve birçok kişi lansman anından bu yana fiyatın düşeceği günü bekliyordu. İşte Playstation 5 şimdi BİM'de! Peki, BİM'de Playstation kaç TL? İşte 27 Ekim 2022 fiyat listesi...

Evka 5 TOKİde kayma var mı Haberi

Evka 5 TOKİde kayma var mı


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ahmet Şahin, İzmir'in Çiğli ilçesinde kayma tehlikesi bulunduğu iddia edilen TOKİ konutlarındaki inceleme sonucu boşaltmayı gerektirecek durumun söz konusu olmadığını bildirdi. Bölgede incelemede bulunup konut sakinlerinin sorularını yanıtlayan Şahin, gazetecilere açıklama yaptı. Şahin, 1995 yılında Harmandalı Belediyesi'nin imar planlarında konut alanı olarak ayrılan yere 2009 yılı içinde yapılan konutların ve zeminin kaydığına yönelik endişelerle ilgili İstanbul Teknik Üniversitesi'nden ikişer profesör ve doçentin bulunduğu ekibin inceleme yaptığını belirtti.


"Her açıdan detaylı inceleme sonucu herhangi boşaltmayı gerektirecek, vatandaşımızın endişe duyacağı durum söz konusu olmadığı ortaya çıktı" diyen Şahin, nihai rapor sonucunda, sorunun çözüm yolunun ortaya çıkacağını kaydetti. Ahmet Şahin, TOKİ konutlarının üstündeki alanda kanalizasyon patlaması sonucu yeraltı su seviyesinin yükselmesiyle toprak hareketliliğinin tetiklendiğini aktararak, AFAD'ın...