13 / 05 / 2024

Evla Maltepe Föy İnşaat

Evla Maltepe Föy İnşaat

Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kiptaş Maltepe Evla projesinde ön satışlar başladı...

Nexonya Fergana Maltepe'de yüzde 50 peşinatla vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Nexonya Fergana projesinden yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. 

Dünya Şehir Maltepe'de 36 aya varan vade avantajı! 

2B Global Grup  tarafından yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 36 aya varan vade fırsatı devam ediyor.

Mesa Panorama'da yılın son fırsatı! Sınırlı sayıda ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı!

55 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Paylaşılan detaylara göre projede yer alan sınırlı sayıda  ev için 24 ay vade ve 0 faiz avantajı sunuluyor.

Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı!

Suryapı tarafından, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından biri olan Maltepe'de yükseliyor. Suryapı Yeşil Mavi Maltepe'de son 1+1 fırsatı için satışlar devam ediyor. Peki Suryapı Yeşilmavi 1+1 konut fiyatı ne kadar?

Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatı!

Almis İnşaat tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Maltepe'de yükselen Lamer Dragos'ta yüzde 15 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatı!

2B Global Grup imzasıyla yükselen Anadolu yakasının en büyük projelerinden biri olan Dünya Şehir Maltepe'de yüzde 35'ten başlayan peşinat ve 60 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

Vakıf üniversitelerinin ücretlerine yüzde 150'ye varan zam! 400 bin lira isteyen okullar var! 

Vakıf Yükseköğretim Kurumları Yönetmeliği’ne göre üniversitelerin ücret oranını belirlemede önlerinde herhangi bir kısıtlama bulunmuyor. Bu yıl yapılan zamlar ise yüzde 150'ye kadar ulaşırken, öğrencilerin tepkisine de neden oluyor. 

Mesa Panorama Maltepe’de yüzde 1,42 faizle 120 ay vade!

Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1,42 faiz oranıyla 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Mesa Panorama projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı! 

Adalar manzarasıyla dikkatleri çeken Mesa Panorama Maltepe'de yüzde 1.42 faizle 120 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

Dünya Şehir Maltepe geliyor! Yeni proje! 

Dünya Şehir Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor. Projede 752 konut bulunuyor. Konutların fiyatları 3 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Kalamış Adalar'da lansman öncesi fırsat! Yeni proje! 

Kalamış Yapı imzasıyla İstanbul Maltepe'de yükselen Kalamış Adalar, lansman öncesi fırsatlarla satışa sunuldu. Kalamış Adalar'da 1+1'lerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlıyor...

Evla Maltepe Föy İnşaat Haberi

Evla Maltepe Föy İnşaat


Maltepe Evla konut projesi KİPTAŞ arazisinde Föy İnşaat tarafından inşa ediliyor. İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe Zümrütevler'de yükselen Maltepe Evla projesinde 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor.

Maltepe Evla Konutları projesinde daireler 111 metrekare ile 192 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Maltepe Evla Konutları projesi 12 bin 300 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.


5 blok olarak planlanan Maltepe Evla Konutları projesinde 180 adet konut yer alıyor. Maltepe Evla Konutları projesi Nish Adalar projesinin önünde tepe alanda hayata geçiriliyor.




Adres: Zümrütevler Mh. Pirsultan Abdal Cd. No.1 D.1 Maltepe İstanbul/TÜRKİYE



Evla Maltepe Kiptaş Zümrütevler iletişim

Telefon: 0 216 383 3852

Web adresi: http://www.maltepeevla.com

Gülcihan...