10 / 05 / 2024

evler uzaktan kontrol edilebiliyor

evler uzaktan kontrol edilebiliyor

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı araba derken sıra geldi akıllı evlere. Özel sensörlerle birbirine bağlanmış elektronik eşyalı bu evler, dijital bir monitör veya telefon üzerinden kolayca kontrol edilebiliyor.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesi satışa çıktı!

Siemens’ten son teknolojik özelliklerle donatılan bir bulaşık makinesi geldi. Siemes, Homa Connect teknolojisiyle uzaktan da kontrol edilebilen SN57ZS82DT iQ700 yarı ankastre bulaşık makinesini görücüye çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Bosch SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesinin fiyatı belli oldu!

Bosch, ekstra sessiz mod ve uzaktan kontrol özelliklerinin bulunduğu SMI4IMS60T Serie 4 yarı ankastre bulaşık makinesini satışa çıkardı. Ürün için cazip bir fiyat belirleyen Bosch, ürüne ilişkin tüm detayları ve teknik özellikleri paylaştı.

Uzaktan kontrol etme özelliğiyle Samsung DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi çıktı!

Samsung, uzaktan kolay izleme ve kontrol etme (Wi-Fi) özelliği ile sınıfındaki diğer bulaşık makinelerine karşı adeta büyük fark yaratan DW60A8050FS 8 Programlı Solo Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu!

Siemens son teknolojiyle donattığı iQ700 Mikrodalga Fonksiyonlu Kompakt Ankastre Fırın’ı tanıttı. Home Connect uygulaması sayesinde uzaktan kontrol edilebilen iQ700 Buharlı Ankastre Fırın’ın fiyatı belli oldu.

İzmir Narlıdere'deki Folkart Sitesi'nde büyük yangın: 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan Folkart Sitesi'nde dün akşam saat 22:00 sıralarında yangın çıktı. Yangın 8 saat sonra kontrol altına alındı. 40 dairelik bloktaki evler kullanılamaz hale geldi. 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Bosch SMS4IKW51T Serie 4 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Bosch Solo Bulaşık Makinesi gelişmiş teknolojisi, yüksekliği ayarlanabilir sepeti ve uzaktan kontrol edilebilir özelliği ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor.

Hoover 10 kg Wifi Isı Pompalı Kurutma Makinesi kaç TL,özellikleri neler? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Hoover Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Isı Pompalı Kurutma Makinesi,10 kg kurutma kapasitesi,özel bakım programları ve uzaktan kontrol edilebilir olması ile ilgileri üzerine çekiyor.

Bosch Ankastre Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Bosch Ankastre bulaşık makinesi sahip olduğu uzaktan kontrol özelliği,tablet sayacı ve ekstra hijyen fonksiyonu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Gelişmiş teknolojisiyle bulaşık makinesi kusursuz ve pratik bir temizlik ortaya koyuyor.Peki Home Connect özelliği nedir?

Arçelik kurutma makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi alacaklar için Arçelik ısı pompalı kurutma makinesiyle karşımıza çıkıyor.Otomatik kırışık önleme fonksiyonu,akıllı telefon ile uzaktan kontrol edebilme özelliği ve akıllı nem sensörü ile kurutma makinesi merak konusu oluyor.

Hijyenmax özelliğiyle bulaşıklarınız bakterilerden arınıyor! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşıklarım tertemiz olsun diyenler için Arçelik, bulaşıklarınızı uzaktan kontrol etme imkanı sunarak yıkanma işlevini yakından takip etmenizi sağlayan teknolojiye sahiptir. Ekstra kurutma ve deepclean teknolojileri ile Arçelik bulaşık makinesi merak konusu oluyor.

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Vestel, 4 programlı bulaşık makinesini 9 taksit imkanı ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Wifi yeniliği sayesinde uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip Vestel bulaşık makinesi tasarruf ettiren teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 3 Şuba

evler uzaktan kontrol edilebiliyor Haberi

evler uzaktan kontrol edilebiliyor

Sabah aceleyle evden çıktınız ve pencereniz açık kaldı. Gün içinde yağmur yağacak ama geri dönmeye vaktiniz yok, üzülmeyin! Akıllı telefonunuzdan vereceğiniz bir komutla evinizin pencerelerini kapatabilir ve hatta evinizi istediğiniz sıcaklık derecesinde tutabilirsiniz. Üstelik yapabilecekleriniz bununla da sınırlı değil, yeni gelişen teknolojiler sayesinde çok daha fazlası da mümkün.


Geçtiğimiz yıl Panasonic tarafından satın alınan Türk teknoloji şirketi Viko, geliştirdiği Thea IQ markasıyla akıllı bina otomasyonu üzerinde uzmanlaşma kararı almış. Viko CEO’su Nusret Kayhan Apaydın bu alanda onlarca proje gerçekleştirdiklerini ifade ediyor.


“Bugüne kadar villalardan tutun, otellere kadar çok farklı bina otomasyon çalışmalarımız oldu. Yeni akıllı sistemler sayesinde evinizdeki özel bir ekrana dokunarak, önceden belirlediğiniz senaryoyu uygulamanız mümkün. Evden çıkmadan önce tek bir dokunuşla elektronik her şeyi kapatabilir veya tatile çıktığınızda günün...