19 / 05 / 2024

evlerde konaklama trendi nedir

evlerde konaklama trendi nedir

Dünyada her geçen gün hızla değişen ve gelişen trendlerden biri de kısa dönem ev kiralama oldu. Söz konusu trend, Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Pandemi tatil alışkanlıklarını da değiştirdi! Bayramda Tıny House’lara olan talep patladı!

Son teknoloji ile tatilcilere ev konforu sunan tiny houselara ilgi yoğunlaşmaya başladı. Otellerin yerini almaya başlayan bu konaklama trendi, yatırımcıların ve tatilcilerin gözdesi oldu.

Kiralamada yeni trend evlerde konaklama oldu!

Dünyada her geçen gün hızla değişen ve gelişen trendlerden biri de kısa dönem ev kiralama oldu. Söz konusu trend, Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor. İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Konaklama sektöründe yatırım stratejileri nasıl şekillenecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Mehmet Küçükkaya bugünkü yazısında konaklama sektöründe yatırım stratejilerinin nasıl şekilleneceğinden bahsetti. İşte o yazı...

Çin'de mikro evlerde yaşanıyor!

Şehirler büyüyor ama evler küçülüyor. En iyi örneğini Çin'de görmek mümkün. 19 metrekarelik mikro evlerde yaşanılıyor.

Alanya'daki konaklama tesislerinin envanteri çıkarılıyor!

Alanya Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü tarafından eksikliği duyulan konaklama tesisleri bilgi envanterinin oluşturulmasıyla ilgili çalışma başlatıldı.

Günlük kiralanan evlerde kimlik bildirmek zorunlu hale geldi!

Son çıkan Kanun KHK günlük kiralık evlere sıkı denetim getiriyor. Artık bu evlerde kalan kişilerin kimlik kayıtları kolluk kuvvetlerine bildirilecek. Avukat Cevat Kazma, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Günlük kiralık evlerde flaş düzenleme!

OHAL kapsamında yayınlanan son KHK ile, günübirlik kiralanan evlerde de kimlik bildirimi zorunlu hale getirildi. Bu evleri kiralayanlardan, genel kolluk kuvvetlerinin terminallerine bağlanmayanlara 10 bin lira, anlık veri göndermeyen veya gerçeğe aykırı kayıt tutanlara 5 bin lira idari para cezası

İder Mobilya Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgarı estiriyor!

Doğanın renklerinden ilham alan tasarımlarıyla natürelliği evlere taşıyan İder Mobilya, Petra Koltuk Takımı ile evlerde sonbahar rüzgârı estiriyor.

Loda Sahra Koltuk Takımı ile evlerde asillik!

Loda’nın İngiliz vintage tarzını en iyi şekilde yansıtan Chester modeli Sahra koltuk, evlerde hem asil hem de modern bir ekolü temsil ediyor...

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Evleri Konaklama Turizm Gıda İnşaat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Çiçek tarafından kuruldu.

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nuvola Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi, Veysi Ayan ve Savaş Ayan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beşiktaş, Türkali Mahallesi, Behçet Necatigil Sokak'ta kuruldu.

evlerde konaklama trendi nedir Haberi

evlerde konaklama trendi nedir

Dünyada her geçen gün hızla değişen ve gelişen trendlerden biri de kısa dönem ev kiralama oldu. Söz konusu trend, Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de yaygın olarak kullanılıyor.

Konuyla ilgili önemli açıklamalar yapan  EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Serkan Bal, özellikle tatillerde ve iş seyahatlerinde tercih edilen bu yöntemin tüm taraflar için kazançlı bir konaklama hizmeti olduğunu vurgulayarak, “Dünya genelinde her geçen dönem seyahat etmek ve istenilen mesafelere ulaşmak alternatifler doğrultusunda daha da basit hale gelmektedir. Gelişmiş ülkeler veya gelişmekte olan ülkelerde, turizm sektörü de paralel olarak bu hıza ayak uydurmakta. Söz konusu platformlardan en çok kullanıcısı olan “airbnb” kayıtlarına göre 191 Ülkede hizmet veriyor. Türkiye’de tahmin edilen kayıtlı ev sayısı 60 binin üzerinde, İstanbul’da tahmin edilen kayıtlı ev...