05 / 05 / 2024

Evora İstanbul değerlemesi

Evora İstanbul değerlemesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO, Evora İzmir projesinde asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiğini açıkladı. Peki Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri ne kadar oldu? Ne kadarı Emlak Konut GYO'nun? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Evora Denizli'de anahtar teslimleri başladı!

Teknik Yapı tarafından Denizli'de hayata geçirilen Evora Denizli'nin ilk etabında anahtar teslimleri başladı 1.556 dairenin yer aldığı projede 520 daire teslim edildi. 

İşletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi TBMM'de!

TBMM'de milyonlarca kişiyi ilgilendiren Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi konuşulacak. Buna göre, işletme bilançolarındaki gayrimenkullerin yeniden değerlemesi de gündeme getiriliyor.

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Evora İzmir projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı...

Evora İzmir'de yüzde 10 indirim ve 180 aya varan vade!

Evora İzmir'de yüzde 10 indirim ve 180 aya varan vade imkanı sunuluyor. İşte Evora İzmir 2020 kampanyası detayları....

Evora İstanbul 2. Bölge 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul 2. Bölge projesi kapsamında 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora İzmir değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İzmir için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Evora İzmir'de büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler ön satışta!

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 dairelerin yer aldığı Evora İzmir'de beklenen büyük metrekareli 3+1 ve 4+1 daireler bu hafta sonu ön satışa. 

Evora İzmir değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İzmir projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Evora İzmir’de fiyatlar 475 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle Teknik Yapı ve Halk GYO’nun yaptığı Evora İzmir’de satış başlıyor. 1.6 milyar TL hasılat taahhüdüyle alınan arazide, hasılat şimdiden 1.8 milyar liraya yükseldi. 

Emlak Konut, Evora Denizli'nin değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Evora İstanbul projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora İstanbul değerlemesi Haberi

Evora İstanbul değerlemesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 2.Etap 2.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Evora İstanbul'un 2016 sonu değerleme raporunu yayınladı.


Açıklama:

"İstanbul İli, Tuzla İlçesi, 2.Etap 2.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" projesi "Evora İstanbul-2" ile ilgili olarak hazırlatılan 2016 Yıl Sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Dosya için