05 / 05 / 2024

Evora İstanbul hemen teslim

Evora İstanbul hemen teslim

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Projede faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi.

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Tuzla Evora İstanbul güncel ev fiyatları!

Tuzla Evora İstanbul güncel ev fiyatları 365 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Evora İstanbul Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Evora İstanbul 2016 ödeme kampanyası!

Evora İstanbul 2016 ödeme kampanyası kapsamında 70 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim edilen Evora İstanbul'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor...

Evora İstanbul'da hemen teslim son 200 daire!

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Projede faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi.

Tuzla Evora Evleri 'nde 36 Ay 0 faiz fırsatı!

Tuzla'da 6 bölgeden oluşan dev bir yaşam alanı olarak inşa edilen Evora İstanbul'a hemen teslim dairelere cazip ödeme seçenekleri ile sahip olmak mümkün..

Evora İstanbul güncel ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte Evora İstanbul güncel ödeme planı...

Evora İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim!

Evora İstanbul Rezidans satış ofisi iletişim için 0216 392 41 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin hemen yapıldığı projede yüzde 0,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor.

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri!

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca yüzde 0,25 faiz oranıyla vade imkanı sağlanıyor. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Tuzla Evora İstanbul satılık konut!

Tuzla Evora İstanbul satılık konut fiyatları 166 bin 600 TL'den başlıyor. Daire teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Evora İstanbul Evleri satılık!

Evora İstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı sunan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Tuzla Evora İstanbul Konutları'nda 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Tuzla Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimleri hemen yapılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul hemen teslim Haberi

Evora İstanbul hemen teslim

Teknik Yapı, 5 bin konutluk Evora İstanbul projesinde son 200 daireyi satışa çıkardı. Seçim öncesi fiyatlardan satışa sunulan son 200 daire için yüzde 75 oranındaki yasal konut kredisindeki faiz oranları, vadeye bağlı olarak yüzde 0'a indirildi. 5 bin konutluk Evora İstanbul, bire üç değer artışıyla yatınmcısına kazandırdı.  10 bini aşan nüfusa sahip projedeki son 200 daire için fıyatları kasım ayı seviyesinde tutan ve özel avantajlar sunan Teknik Yapı 'hemen teslim daireler için fırsat kaçmadı' dedi. Evora İstanbul projesinin birçok açıdan örnek proje olduğunu ifade eden Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başan çizgisini İstanbul sınırlan dışına taşımaya karar verdiklerini açıkladı. "Herp şehrin içinde, hem de şehirden bağımsız ve dinamik bir yaşam örneği olan Evora İstanbul'da yaşayan...