27 / 04 / 2024

Evora İstanbul kampanya tarihi

Evora İstanbul kampanya tarihi

Proje 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden meydana geliyor. Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz kampanyası kapsamında satışlar devam ediyor.

Evora İstanbul projesinde 2+1'lerde 36 ay 0 faiz!

Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora İstanbul 44 blok, 6 bölge ve 3 ayrı alışveriş caddesinden oluşuyor. Evora İstanbul projesinde 2+1'lerde 36 ay 0 faiz olarak alınabiliyor.

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Evora İstanbul'da son 300 daire için yüzde 12 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul projesinin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul'da son dairelere özel 50 ay sıfır faiz kampanyası!

TEKNİK Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul kampanya detayları!

Evora İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 139 bin 300 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 41 - 168 metrekare arasında değişiyor. İşte Evora İstanbul kampanya detayları..

Evora istanbul'da son 500 daire için kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul projesinden ev alanlara yüzde 100'lük kazanç sağladı. Projede son 500 daire için de kampanya başlatıldı. Nazmi Durbakayım, projeden daire almak isteyenlerin de kazanması amacıyla özel bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı!

Teknik Yapı Evora istanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı....

Evora istanbul kampanya!

İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da yükselen Evora İstanbul sahip olduğu konut, ticaret, sosyal alanlar ve spor tesisleri ile dev bir proje. Evora İstanbul ödeme imkanları haberimizde...

Evora İstanbul'da Ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul'da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Kampanya'da yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunuluyor...

Evora İstanbul'da Ramazan kampanyası yüzde 10 indirim!

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı nedeniyle Evora İstanbul'da başlayan kampanya ile 100 dairede yüzde 10 indirim yapıldı. Kampanya'da yüzde 0, yüzde 1 veya yüzde 25 gibi seçenekler sunuluyor...

Evora İstanbul daire fiyatları !

Evora İstanbul daire fiyatları 3+1'ler için 212 bin TL'den başlıyor ve 247 bin TL'ye kadar yükseliyor

Evora İstanbul Samandıra fiyatlar!

Toplamda 4 bin 304 adet konutun yer aldığı Evora İstanbul Samandıra fiyatlar bilgisine göre minimum fiyat 91 bin 900 lira olarak belirlendi...

Evora İstanbul satılık daire fiyatları!

Konum olarak Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul satılık daire fiyatları 1+0 daireler için 91 bin 900 liradan başlıyor...

Evora İstanbul kampanya tarihi Haberi

Evora İstanbul kampanya tarihi

Evora İstanbul projesi İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen proje lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 8, Tuzla Sahil'e 5, Ataşehir Finans Merkezi'ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.



Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz kampanyası devam ediyor. Projede toplamda 4 bin daire ve 52 ticari birim bulunuyor.



Projede alternatif daire tipleri stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. 4 bin dairenin yer aldığı Evora İstanbul'da 6 bölge, 44 blok ve 3 ayrı alışveriş caddesi mevcut.



Evora İstanbul ödeme planı: Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim veya 50 ay yüzde 0 faiz !

Peşin ödeme yapıldığında yüzde 10 indirim uygulanan projede kampanya bitişi tarihi 3 Aralık olarak planlanıyor. Ayrıca projede 2 oda 1 salon...