01 / 05 / 2024

Evora İzmir 2. Etap

Evora İzmir 2. Etap

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Evora İzmir, 8 ayda 1.7 milyar TL değerlendi!

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir projesi yaklaşık 8 ayda 1 milyar 172 milyon 501 bin 768 TL değer kazandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO, Evora İzmir projesinde asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiğini açıkladı. Peki Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri ne kadar oldu? Ne kadarı Emlak Konut GYO'nun? İşte ayrıntılar...

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Evora İzmir'in değeri açıklandı! 

Evora İzmir projesi, İzmir Alsancak'ta yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin değeri belli oldu. Peki Evora İzmir projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir'deki toplam geliri 1.1 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora İzmir STG artışına ilişkin açıklama yaptı.

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Evora İzmir (İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

İzmir Gaziemir'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Gaziemir ilçesi, Sakarya Mahallesi, 289 ada 5 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor...

Evora İzmir 2. Etap Haberi

Evora İzmir 2. Etap

1. Etap satışlarının bittiğini Evora İzmir projesinde 2. Etap ön satışa çıktı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta hayata geçiriliyor. 

Evora İzmir projesi, Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'yla yükseliyor. Projede 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otel yer alıyor. 

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Evora İzmir projesi lokasyonuyla dikkat çekiyor. 

2. Etapların ön satışa çıktığı Alsancak Evora İzmir projesinde yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 5 peşinat ve 180 aya varan vadeyle ev sahibi olunabilen projede taksit ödemeleri de 3. senede başlıyor. Evora İzmir'in teslimlerinin 36 ay içinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Evora İzmir projesi havalimanına 25 dakika, Kordon'a 600 metre, Konak'a 5 dakika, tramvaya 2 dakika mesafede yer alıyor.

Evora İzmir 2. Etap fiyat listesi
Evora İzmir 2. Etap fiyat...