30 / 04 / 2024

Evora İzmir Alsancak adres bilgisi

Evora İzmir Alsancak adres bilgisi

Evora İzmir Alsancak nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Alsancak Evora İzmir projesinde 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.

Evora İzmir'in ticari alanlarında yüzde 15 indirim! 

Emlak Konut GYO güvencesi, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa edilen Evora İzmir projesinin ticari alanlarında yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor. Proje için başlatılan kampanya kapsamında indirimin dışında bir de yüzde 25 peşinatla 36 ay vade imkanı sağlanıyor. 

Evora İzmir, 8 ayda 1.7 milyar TL değerlendi!

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir projesi yaklaşık 8 ayda 1 milyar 172 milyon 501 bin 768 TL değer kazandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte Emlak Konut GYO tarafından açıklanan o rakamlar...

Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri 1.9 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut GYO, Evora İzmir projesinde asgari şirket payı toplam gelirinin yükseldiğini açıkladı. Peki Evora İzmir'de asgari şirket payı toplam geliri ne kadar oldu? Ne kadarı Emlak Konut GYO'nun? İşte ayrıntılar...

Evora İzmir'in ticari alanları satışta! Metrekare fiyatı 105 bin 700 TL'den başlıyor! 

Emlak Konut GYO önderliğinde, Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilen Evora İzmir'in ticari alan ve mağazaları satışa çıktı. İşte detaylar...

Evora İzmir'in değeri açıklandı! 

Evora İzmir projesi, İzmir Alsancak'ta yükseliyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen projenin değeri belli oldu. Peki Evora İzmir projesinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Evora İzmir'deki toplam geliri 1.1 milyar TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Evora İzmir STG artışına ilişkin açıklama yaptı.

Evora İzmir'in değeri açıkladı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Evora İzmir (İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki, Evora İzmir'in değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Evora İzmir'in değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Evora İzmir değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Evora İzmir Projesi ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak 2. Etap'ın değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO İzmir Allsancak Projesi 2 Etap'ın değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO İzmir Alsancak Projesi 2 Etap'ın değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

Evora İzmir yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İzmir Konak 1.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" Evora İzmir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Evora İzmir Alsancak adres bilgisi Haberi

Evora İzmir Alsancak adres bilgisi

Evora  İzmir  projesi Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile inşa ediliyor. Ön talebin toplandığı proje İzmir Alsancak'ta hayata geçiriliyor.

Evora İzmir Alsancak projesi Emlak Konut GYO güvencesi taşıyor. 1.090 bağımsız bölümün yer aldığı projede; konut, ticaret, park, kültür ve turizm fonksiyonları bulunuyor. 

Alsancak Evora İzmir'de konutların yanı sıra 35 adet ticari ünite ve 121 oda kapasiteli bir otel de bulunuyor. Projede 1 oda 1 salondan, 6 oda 1 salona kadar konut alternatifi mevcut.

Alsancak  Evora İzmir  fiyatları 475 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasındaki tüm koşullar geçerli oluyor.

Evora İzmir Alsancak Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasında satış bedeli üzerinden yüzde 10 indirime ek olarak indirimli satış bedeli üzerinden sadece yüzde 10 peşinat ile 120 aya kadar 0,98 vade...