03 / 05 / 2024

Evre Konutları

Evre Konutları

Gedizler Grup Ev’re projesinde tek bir çam ağacını bile kesmedi, projeyi ağaçlara göre konumlandırdı...

Gedizler Evre'nin lansmanı yapıldı: 150 bin TL'den başlıyor!

Gedizler Yapı girişimi ile Sancaktepe’de yükselen Evre Konutları 'nın lansmanı yapıldı. Gedizler Evre projesinin daire fiyatları minimum 150 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Bursa'daki konutlarını Turyap satıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bursa’daki Botanik 224, Yükselen Park, Atış Premium konutlarını Turyap aracılığı ile satıyor. 

Çevre ve Şehircilik'in 250 gayrimenkulünden 13 tanesine teklif geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda yer alan 250 konutun ihalesi bugün gerçekleştirildi. 

Çevre ve Şehircilik'in 250 konutu bugün satışta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda yer alan 250 adet konut TURYAP aracılığı ile bugün satışa sunuluyor. 

Çevre ve Şehircilik'in 250 konutu yarın satışta!

Turyap, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ait Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Etap Emlak Konutları'nda yer alan toplam 250 adet konutu açık artırmayla yarın satışa çıkaracak...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın konutları 8 Şubat'ta satışta!

Çevre Şehircilik Bakanlığı'na ait olan Emlak Konut Başakşehir-Kayabaşı Evleri, Bahçekent Emlak Konutları ve Körfezkent 3. Emlak Konutları'nda yer alan konutlar Turyap aracılığıyla 8 Şubat'ta satışa çıkıyor. 

Ayazma Emlak Konutları 1. Etap kira değerleme raporu!

Emlak Konut Ayazma Emlak Konutları 1. Etap Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi için hazırlatılan kira değerleme raporunu yayınladı. 

Konut çevre temizlik vergisi 2. taksiti 2017!

Konutların su faturasına belediyelerin sunduğu çevre temizlik hizmetleri için tahsil edilen çevre temizlik vergisi yansıtılıyor. Peki konutlar için ne kadar vergi ödemesi yapılıyor?

TOKİ Nusaybin Konutları yeni yılda teslim edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör mağdurları için TOKİ'ye yaptırılan konutların inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

İstanbul Hoşdere Emlak Konutları 1.Etap 1.Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi" nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 1 Haziran'da onaylandı.

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım kesin kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1.Etap 2.Kısım Konut ile Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri, Genel Altyapı, İmar Yolları İnşaatları İşi'nin kesin kabulü yapıldı ve tutanak 5 Mayıs'ta onaylandı.

TOKİ Güneydoğu'da yeni konutlar inşa ediyor!

TOKİ ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın işbirliğinde Güneydoğu'ya yeni konutlar inşa ediliyor.

Bahçekent Emlak Konutları 2'nin kısmi geçici kabul tutanağı kabul edildi!

Emlak Konut Hoşdere Emlak Konutları 1. Etap 2. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi ihalesi kapsamında inşa edilen Bahçekent Emlak Konutları 2 projesinin kısmi geçici kabul tutanağının kabul tutanağını yayınladı.

Evre Konutları Haberi

Evre Konutları

Gedizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz 55 bin metrekarelik arsanın yüzde 90’lık bölümünü yeşil alan olarak ayırdıklarını  hatırlatarak “Arsanın üzerinde geçmişi 35 yıla dayanan 150  adet çam ağacı bulunuyordu.  Bir tanesini bile kesmedik. İnşaat projemizi ağaçlara göre konumlandırdık” dedi. 


Aydos Ormanları’na komşu olan Sancaktepe’de, doğal dokuya uyumuyla dikkat çeken  Ev’re konut projesine  imza atan Gedizler Yapı, önce çevre ve insan dedi.  Gedizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı M. Reşit Gediz,  Mayıs ayında inşaatına başladıkları Ev’re konutlarının  arazideki 35 yıllık çam ağaçlarına zarar vermeyecek şekilde projelendirildiğini, 55 bin metrekare arazinin yüzde 90’ını yeşil alana ayırarak sadece yüzde 10’luk bölümüne inşaat yaptıklarını belirtti. 


Çam ağaçları oksijen çadırı 

Araştırmalar, ortalama yaşları 100-1000 yıl olan çam ağaçlarından sadece bir tanesinin yaklaşık     40 insanın...