09 / 05 / 2024

Evren Özmen kimdir

Evren Özmen kimdir

Kooperatiften ev alırken nelere dikkat edilmeli? Ev alırken mağdur olmamak için ne yapmalı? Merak edilen soruların yanıtlarını kooperatifçilik konusunda uzman SMMM Evren Özmen verdi.

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı 25 Aralık'ta!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi projeleri hakkında detaylı bilgileri paylaşmak üzere 25 Aralık Çarşamba günü toplantı düzenliyor...

Kooperatiften ev alırken nelere dikkat edilmeli?

Kooperatiften ev alırken nelere dikkat edilmeli? Ev alırken mağdur olmamak için ne yapmalı? Merak edilen soruların yanıtlarını kooperatifçilik konusunda uzman SMMM Evren Özmen verdi.

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Evren Dinçer kimdir?

Evren Dinçer, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Evren Dinçer kimdir? Evren Dinçer, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Aydın Özmen kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi İnşaat Mühendisi Aydın Özmen kimdir? Aydın Özmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aydın Özmen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aydın Özmen..

Evren Korkmazer kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Evren Korkmazer kimdir? Evren Korkmazer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İnşaat Mühendisi Evren Korkmazer, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Korkmazer..

Evren Barutçu kimdir?

2010 yılında dünyanın en saygın gayrimenkul yatırım ve danışmanlık firması olan Coldwell Banker’la Türkiye’de İstanbul dışında açılacak ilk ofis için anlaşmış ve Coldwell Banker Başkent’i hayata geçiren Evren Barutçu kimdir?

Evren Acar kimdir?

Ankara Beytepe Parktepe Evleri'ni alıcılarıyla buluşturan CEF Danışmanlık Kurucu ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe çok sayıda önemli projenin satış ve pazarlama süreçlerini yöneten bir isim.

Evren Başbuğ kimdir?

Mimar Evren Başbuğ kimdir? Evren Başbuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Başbuğ, bugün çalışmalarına hangi mimarlık ofisinde devam ediyor? İşte Mimar Evren Başbuğ...

Evren Aysev Deneç kimdir?

Mimar Evren Aysev Deneç kimdir? Evren Aysev Deneç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Aysev Deneç, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Aysev Deneç...

Evren Ünver kimdir?

Türkiye inşaat sektörünün köklü ve kurumsal markası MESA'da yönetim kurulu değişti. Evren Ünver, MESA’nın yeni hissedarı oldu. Peki, Evren Ünver kimdir? İşte MESA’nın yeni hissedarı Evren Ünver..

Evren Yiğit kimdir?

Mimar Evren Yiğit kimdir? Mimar Evren Yiğit, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Evren Yiğit, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Evren Yiğit..

Evren Karaduman Pars kimdir?

Mimar Evren Karaduman Pars kimdir? Mimar Evren Karaduman Pars hangi işlerde bulundu? Hangi ödüllere sahip oldu? Mimar Evren Karaduman Pars, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Şükrü İlkel kimdir?

Garanti Koza'nın Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kimdir? Mehmet Şükrü İlkel, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel'in biyografisi...

Evren Özmen kimdir Haberi

Evren Özmen kimdir


Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi sohbet toplantısı bugün Hyatt Centric Levent'te yapıldı. Toplantıya S.S CVS Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş ve kooperatifçilik konusunda uzman SMMM Evren Özmen katıldı.

Toplantıda kooperatifçilikle ilgili önemli açıklamalar yapan Evren Özmen herhangi bir yapı kooperatifinden ev alırken nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı.

Fikirtepe'de yaşanan mağduriyetlerden sonra o bölgede yaşayan insanların kendilerine biz bu işi kooperatifle çözebilir miyiz dediğini aktaran Özmen, kanunlarda yapılan değişiklikle kooperatiflerde de kooperatifçilikte de  bazı şeylerin değiştiğini söyledi. Özmen sözlerine şu şekilde devam etti: "Eskiden kooperatiflerde konut ve ortak sayısını belirleme yönetim kurulu kararıydı. Bu ne demek 300 tane ev yapıp, 1.000 tane ortak kaydetmek demek. Artık kanunlarda yapılan değişikliklerle böyle bir şey yapmak mümkün değil. İkincisi...