27 / 04 / 2024

Evrim Başaran doğum günü

Evrim Başaran doğum günü

En başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birinci seçilen Evrim Kırmızıtaş Başaran, doğum günü partisi düzenledi. Müzik eşliliğinde pastasını üfleyen Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” dedi.

EYT’den Bağkur’lular kaç gün primle emekli olur? Doğum borçlanması sayılır mı?

EYT düzenlemesinde sona gelinirken, milyonlarca sigortalı da çeşitli yollarla primini tamamlayarak EYT kapsamına girmenin ve emeklilik hayaline kavuşmanın hesabını yapıyor. Bağkur’lu bir kişi toplam kaç prim günüyle EYT’den emekli olabilir? Peki doğum borçlanması sigorta başlangıç tarihini erkene çe

Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Doğum parası devlet tarafından, her doğumdan sonra annelere bir defaya mahsus olacak şekilde ödeniyor. Hükümetten doğum yapan anneye 600 TL destek! e-Devlet'ten başvuran anında alıyor! Hemen siz de bakın!

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

e-Devlet'ten başvurana PTT'den 600 TL yeni doğum parası hemen verilecek! İşte başvuru şartları...

Devlet yeni doğum yapan kadınlara maddi anlamda destek veriyor. Peki, yeni doğum parası nedir? Doğum yardımından kimler faydalanır? Doğum Yardımı başvuruları ne zaman ve nereden yapılır? işte ayrıntılar...

Doğum yapan anneye destek parası veriliyor! e-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi PTT'den hemen alıyor! 2022 Doğum Parası...

Devlet yeni anne olan kadınlara maddi anlamda destek olmayı sağlar. Peki, Doğum yardımı nedir? Doğum yardımı kimlere verilir? Doğum Yardımı ödemeleri ne zaman ve nereden yapılır? işte detaylar...

Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı?

Askerlik ve doğum borçlanması, asgari ücrete yapılan ara zamdan sonra araştırılmaya başlandı. Askerlik ve doğum borçlanması yeni asgari ücret zammından sonra arttı mı? İşte detaylar!

Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni şirket kurdu!

Redstone Global Franchısıng Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Evrim Kırmızıtaş Başaran tarafından kuruldu.

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde kadın hastalıkları ve doğum hastanesi kurulacak!

Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı bölgesi Tel Abyad'da yapımına başlanan kadın hastalıkları ve doğum hastanesinin 45 günde tamamlanması planlanıyor.

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran: Gayrimenkul sektörüyle ilgili program yapmak istiyorum!

Güncel bir kadın programı ya da gayrimenkul ile ilgili soruları cevaplayacağı program yapmak istediğini söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran, ''Yapımcılardan gelecek tekliflere açığım'' dedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran, 500 kişiyle doğum gününü kutladı!

Lüks gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akademideki Tecrübe Paylaşımı Programı üzerinden online olarak 500 kişiyle doğum gününü kutladı.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik!

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu. Başaran, gençlere sektörle ilgili rehberlik yaptı.

Evrim Başaran doğum günü Haberi

Evrim Başaran doğum günü

Remax’ın en başarılı gayrimenkul danışmanları arasında dünya birincisi olan Evrim Kırmızıtaş Başaran, Bodrum tatiline son vermeden önce, dostlarıyla doğum günü partisi düzenledi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yalıkavak Miços Balıkçısı’nda canlı müzik eşliliğinde pastasını üfleyen gayrimenkul danışmanı Başaran, “Sezona yeni projemizle, enerji dolu başlayacağız” diye konuştu.

Başaran ve dostları, seçtikleri şarkılar eşliğinde karaoke yapıp doyasıya eğlendi. Başaran Ailesi’nin kızları Mina ve Sena ile kayınpederi Ergün Kırmızıtaş ise yeni yaşlarına girerken, “Üçümüz bir arada doğum günü yaptık, çok mutluyuz” açıklamasında...