18 / 05 / 2024

evsizler için kalacak yer

evsizler için kalacak yer

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Düşkünler Evi" projesiyle, evsizlere yönelik 60 kişinin barınabileceği tesis kurulacağını belirtti. Tesiste berber, dinlenme odaları, muayene odası ve mescid yer alacak...

Tapusu olanlar için son dakika duyurusu geldi! Bunu yapmayanlar resmen misliyle ceza ödemek zorunda kalacak!

Tapusu olanlar için adeta son dakika duyurusu geldi... Bunu yapmayanlar resmen misliyle ceza ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi! Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak!

0 TL doğalgaz faturaları için son dakika açıklaması geldi... Bu kişiler resmen fatura ödemek zorunda kalacak... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

Emeklilik hesabı yapan milyonları ilgilendiriyor! Erken emeklilik için yargıdan emsal karar çıktı

Bütün gözler EYT düzenlemesine çevrilmişken herkes harıl harıl prim, gün hesabı yaparken yargıdan önemli bir karar geldi. Emeklilik hesabı yapan memurlar için yargıdan önemli bir karar çıktı. Bundan böyle SGK memurlara da işçilerle aynı hakkı tanımak zorunda kalacak.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Dolar ve altın için bu ay son alan aldı! Yatırımcılar gemiyi kaçırmayın zararlı çıkarsınız

Altın ve dolar fiyatları için son kritik seviyeyi Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Dolar sahaya çıkmaya hazırlanırken altın gerisinde kalacak.

San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesi reddedildi!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da evsizler için sunulan konut projesini şehir denetim kurulu 8'e 3 oyla reddetti.

Kripto paralar için güvenlik talebi!

 Albcoin Genel Müdürü Şahin, kripto para borsası için düzenlenmenin şart olduğunu dile getirerek, “Sağlam ve güçlü sermaye yapısına sahip olanlar ayakta kalacak” açıklamasında bulundu.

Berlin'de evsizler için yapılan barınaklar yıkıldı! 

Almanya Berlin'in Lichtenberg ilçesindeki boş arazi üzerinde, arazi sahibinin onayıyla kurulan evsizler kampı yıkıldı. 

TİKA'nın Pakistan'da evsizler için yaptığı konaklama tesisi açıldı!

TİKA'nın Pakistan'daki ihtiyaç sahiplerinin ücretsiz konaklamasına imkan sunmak için geçen sene ekimde inşasına başladığı "Kimsesizler Evi" (Panahgah) tesisi açıldı.

ABD'de evsizler için nakliyat konteynırlarından ev projesi!

Amerika’da 60 binden fazla evsizin olduğu California eyaletinin Los Angeles kentinde, gönüllüler ve yardım kuruluşları evi olmayanlar için yeni çözümler buluyor. 

Fransa'da evsizler için otel imkanı sunulacak!

Kovid-19 sebebiyle ölü sayısının 2 bin 606’ya çıktığı Fransa’da sokaklarda kalan evsizler için otellerde 5 bin kişilik ve 40 farklı merkezde bin 300 kişilik yerler oluşturuldu.

Konya Ilgın Belediyesi'nden evsiz ve kimsesizler için prefabrik konut!

Konya Ilgın Belediyesi evsiz vatandaşlar için harekete geçti. Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, kalacak yeri olmayan vatandaşlar için prefabrik konut yaptıklarını duyurdu...

Kanye West evsizler için ev yaptırıyor! 

Dünyaca ünlü rapçi Kanye West evsizler için bir proje başlattı. Sanatçı, evinin yakınında 300 dönümlük arazisinde evsizler için ev yaptırıyor. 

evsizler için kalacak yer Haberi

evsizler için kalacak yer

Uşak Belediyesince geliştirilen "Düşkünler Evi" projesiyle, evsizlere yönelik 60 kişinin barınabileceği tesis kurulacağı bildirildi.


Belediye Başkanı Ali Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, gidecek yeri olmayanların rahat edebilecekleri bir ortamın, her kentte bulunması gerektiğini söyledi.


Bu amaçla "Düşkünler Evi" projesini geliştirdiklerini belirten Erdoğan, şunları ifade etti:


"Günümüzde maalesef, hala görmek istemesek de düşkün vatandaşlarımız zaman zaman karşımıza çıkabiliyor. Bazen mecburiyetten bazen ise akıl sağlığının yitirilmesinden sokaklarda yaşayan vatandaşlarımızı gördüğümüzde, vicdanen yaralanıyoruz. Özellikle soğuk kış ayları, düşkünlerimiz için daha da kötü günlerin geçirilmesi anlamına geliyor. Zafer Kalkınma Ajansının da desteğini alarak sürdürdüğümüz proje, hızlı şekilde ilerliyor. En kısa sürede binayı tamamlayıp, hizmete açacağız."


Karaağaç Mahallesi 4. Etap TOKİ Konutları yakınındaki bin 500 metrekare alana kurulacak, berber, dinlenme odaları, muayene odası ve mescidin bulunacağı tesiste, 60 kişi...