29 / 04 / 2024

evteks fuar

evteks fuar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

19. İstanbul EVTEKS Fuarı açıldı!

Dünyanın 2. büyük ev tekstil fuarı olan EVTEKS dün açıldı...

22. EVTEKS Fuarı 140 bin ziyaretçi hedefliyor!

Alanında dünyanın 2'nci en büyük fuarı olan 22. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, 140 bin ziyaretçi hedefliyor. Fuar CNR EXPO Yeşilköy'de 21 Mayıs'a kadar sürecek.

Zorlu Tekstil, EVTEKS Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 22. İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarında (EVTEKS) ev tekstil ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu. Zorlu Tekstil’in inovatif ürün grubu TAÇ Inova, bu yıl EVTEKS’te yenilikçi ürünlerle yerini aldı.

EVTEKS fuarı 17 Mayıs'ta İstanbul'da açılıyor!

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS 17 Mayıs'ta açılıyor.

2016 ev tekstili trendleri açıklandı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR işbirliğiyle düzenlenen ve 21. yılına giren EVTEKS Fuarı’nda 2016’nın ev tekstili trendleri açıklandı. Buna göre 2016 yılında ev tekstilinde yeni trend, tezat tarzlar olacak.

Confetti, EVTEKS Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

Dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS” bu yıl CNR EXPO Yeşilköy’de yirmi birinci kez kapılarını açtı. Confetti fuarda yeni ürün ve koleksiyonlarını ziyaretçilerin beğenisine sundu.

EVTEKS Fuarı'nda 2 bin marka 2016 trendlerini açıkladı!

TETSİAD ve CNR Holding işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl 21. kez ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti.

EVTEKS Fuarı 138 bin kişiyi ağırladı!

TETSİAD ve CNR Holding işbirliği ile düzenlenen dünyanın ikinci, Türkiye’nin en büyük ev tekstil fuarı “EVTEKS”, bu yıl 21. kez ziyaretçilerini ağırladı. Fuarı bu yıl 138 bin 368 kişi ziyaret etti.

EVTEKS Ev Tekstili Fuarı açıldı!

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği ve CNR Fuarcılık işbirliği ile 21'inci kez düzenlenen EVTEKS Ev Tekstili Fuarı açıldı. 2 bin marka ve 770 stant yer alıyor.

21. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı başladı!

DÜZENLENDİĞİ alan itibariyle sektöründe dünyanın ikinci en büyük fuarı olan “21. EVTEKS İstanbul Uluslararası Ev Tekstili Fuarı” başladı.

Zorlu Tekstil EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı'na katılıyor!

Zorlu Tekstil Grubu, 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleşen EVTEKS 21. İstanbul Ev Tekstili Fuarı’na TAÇ Inova standında sergilenecek teknolojik yenilikleri ile damgasını vuruyor.

EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın 2. büyük fuarı olan ‘EVTEKS’ yarın başlıyor. Fuar bu yıl çadır alanla birlikte 61 bin metrekareye yükseltildi ama çoğu yabancı 200 firma dışarıda kaldı.

2016 ev tekstil trendleri Evteks Fuarı'nda belirlenecek!

Yirmi bir yaşına basan EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, CNR EXPO Yeşilköy’de, ulusal ve uluslararası ziyaretçilerini 19-23 Mayıs tarihleri arasında ağırlamaya hazırlanıyor.

21. EVTEKS Fuarı 19 Mayıs'ta başlıyor!

Türkiye’de ilk kez üretilen, teknik ve ev tekstilinde çığır açacak ürünler geliyor. Yerli, yabancı 2.000’in üzerinde ev tekstil markası CNR’de boy gösterecek. EVTEKS İstanbul Ev tekstili Fuarı 19-23 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek.

evteks fuar Haberi

evteks fuar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da TETSİAD ve CNR Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen, dünyanın ikinci Türkiye’nin ise en büyük ev tekstili fuarı EVTEKS, ev tekstilindeki yepyeni hikayeleri anlatacağı bir fuar düzenliyor.

Bu yıl 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin katılımlarıyla 22. kez kapılarını açmaya hazırlanan ve tüm markaların ev tekstili koleksiyonlarındaki yeniliklerinin görücüye çıkaracağı fuar İstanbul/Yeşilköy CNR Expo fuar merkezinde  saat 12:00'da başlayacak.



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


17 Mayıs'ta başlayacak olan ev tekstilindeki tüm yeniliklerin yer alacağı fuar, beş gün boyunca ziyaretçilerine kapılarını açacak.


Türkiye Ev Tekstili Sanayici ve İşadamları Derneği (TETSİAD) ve CNR Uluslararası Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen EVTEKS Uluslararası Ev Tekstili Fuarı, sektörü tek çatı altına bir araya getirmek...