09 / 05 / 2024

EVTEKS Fuarındaki firmalar

EVTEKS Fuarındaki firmalar

CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan 21. Evteks İstanbul Ev tekstili Fuarı'nda yerli ve yabancı 2 bin kadar markanın katılacak. Fuarda ziyaretçi sayısının 125 bini aşması bekleniyor.

EVTEKS İstanbul Ev tekstili Fuarı 19 Mayıs'ta açılacak!

CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarın sektöre 1,5-2 milyar dolar arası ihracat hacmi oluşturması bekleniyor.

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı 2,4 milyar dolar azaldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyonu açığı, Şubat ayında 86 milyar 798 milyon dolar oldu.

2021'in ilk 7 ayında 3 bin 580 inşaat işletmesi açıldı!

Ocak-Temmuz arasında 3 bin 580 gerçek kişi inşaat işletmesi faaliyete girdi. Ayrıca, Ocak-Temmuz arasındaki süreçte kapanan firmalar değerlendirildiğinde; inşaat alanındaki firmalar ilk sırada yer aldı.

Müteahhitlik firmalarının yurt dışındaki faaliyetleri TBMM'de!

Müteahhitlik firmalarının yurtdışındaki faaliyetleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Finansal kesim dışı firmaların net döviz açığı azaldı!

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, haziran ayında 162 milyar 933 milyon dolar seviyesine indi.

Finansal kesim dışı firmaların net döviz açığı azaldı!

Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz açığı, nisanda 170 milyar 33 milyon dolar seviyesine indi.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

İzmit Fuarı’ndaki 30 iş yeri kiralandı!

İzmit Fuarı'nda vatandaşlara hizmet veren iş yerleri için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, açık teklif usulüyle kiralama ihalesi yaptı.

5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalarından yoğun ilgi!

Batı Afrika ülkelerinin Nijerya'da düzenlediği 5. Buildmacex Fuarı'na Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi. Fuara, inşaat ve yapı sektöründen 50'nin üzerinde firma katıldı.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Türkiye'deki konut pazarının dengeleri!

Yenibirlik Gazetesi köşe yazarı olan Yıldıray Gökkaya, bugünkü yazısında Cıtyscapre Global 2017 fuarındaki izlenimleri anlattı. Gökkaya, konut sektöründeki son gelişmeleri de yasında paylaştı.

Yedi Mavi projesi Expo Turkey by Qatar 2017'de görücüye çıktı!

Yedi Mavi, Kata Expo Turkey by Qatar Fuarı’ndaki yerini aldı. Körfez ülkeleri ve Arap yatırımcılar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcıların bir araya geldiği fuarda Zeytinburnu sahilinde yükselen Yedi Mav’ projesi de görücüye çıktı.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Emlakçılar İran'dan memnun döndü!

KUŞEMDER Başkanı Müslüm Yıldırım, İran Uluslararası 4. Emlak Fuarı'ndaki stantlarını ziyaret eden İran Sanayi, Maden ve Ticaret Bakan Yardımcısı Hüseyin Esfahbodi yabancı yatırımcılara açık olduklarını, her türlü kolaylığı göstereceklerini söylediğini aktardı.

EVTEKS Fuarındaki firmalar Haberi

EVTEKS Fuarındaki firmalar

Evteks İstanbul Ev tekstili Fuarı, CNR EXPO ev sahipliğinde 19-23 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek. CNR'dan yapılan yazılı açıklamaya göre 21'inci kez kapılarını açmaya hazırlanan fuarda antialerjik uyku ürünleri ilk kez sergilenecek. Fuara Yunanistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya, Polonya, Rusya, Fas, İngiltere ve İran'dan çok sayıda profesyonel ziyaretçi gelecek. Ev tekstilinde 2016-2017 yıllarının trendlerini belirleyecek EVTEKS Fuarı'nın sektöre, 1.5 ila 2 milyar dolar arasında ihracat katkısı getirmesi bekleniyor. Yerli ve yabancı 2 bin kadar markanın katılacağı fuarda ziyaretçi sayısının 125 bini aşması...