02 / 05 / 2024

Evyap İnşaat dava

Evyap İnşaat dava

1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, konkordato talebinde bulundu...

Tapu harcının iadesi dava dilekçesi 2022!

Tapu harcı iadesi, kentsel dönüşüm sürecinde alınabiliyor. İade için bir dilekçe ile vergi dairesine müracaat ediliyor. Tapu harcının iadesi dava dilekçesi...

Ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021!

Hisseli gayrimenkul üzerinde bulunan ortaklığı bozmak için izale-i şuyu davası açılıyor. Bu dava için bir dilekçe ile mahkemeye başvuruluyor. Peki ortaklığın giderilmesi dava dilekçesi 2021 nasıl hazırlanıyor? İşte tüm merak edilenler...

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 28 gün daha uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. 

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı!

26 yıl boyunca gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmişti. Şirket hakkında yeni karar çıktı. Şirketin kesin mühlet kararı 45 gün uzatıldı.

Evyap İnşaat'ın kesin mühlet kararı 20 Eylül'e uzatıldı!

26 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Evyap İnşaat, konkordato ilan etmiş, daha sonra 2 ay kesin mühlet verilmişti. Şirketin 2 ay kesin mühlet kararı 7226 sayılı kanunda alınan tedbirler kapsamında 20 Eylül 2020 tarihine uzatıldı.

Mal paylaşımında geriye dönük dava açılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Dedemin vefatı üzerine babam amcam ve üç kız kardeşi mal paylaşımı yapmış. Kız kardeşlerin çocukları hak talebinde bulunarak geriye dönük dava açacaklarını söylediler. Geriye dönük yaptırım olur mu?' sorusunu yanıtladı

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evyap Güzel İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Eren Güzel tarafından kuruldu.

BJK Beşiktaş İnşaat ve Fikret Orman'a dava!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın sahibi olduğu BJK Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş.'nin bir şirkete verdiği 3 milyon 777 bin TL'lik çekin karşılıksız çıkması üzerine Fikret Orman'a dava açıldı.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Evyap İnşaat konkordato talep etti!

1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, konkordato talebinde bulundu...

Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı!

Ütopya Turizm İnşaat tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Utopya Turizm İnşaat dava bildirisini yayınladı. 

Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ediyor!

Tekfen İnşaat tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Tekfen İnşaat Libya Projesi'nde dava süreci devam ettiği bildirisini yayınladı. 

Evyap İnşaat dava Haberi

Evyap İnşaat dava

Zeki Kenan Gümüşboğa ve Selim gümüşboğa tarafından 1994 yılında 7 milyon TL sermaye ile Bahçelievler'de kurulan Evyap İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi, son dönemde yaşadığı mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Kayabaşı'nda 637 adet konut, Başakşehir'de 399 adet konut, Kuzey Ankara'da 314 konut, Kocaeli Kandıra'da 95 konut inşa eden Evyap İnşaat, ayrıca Bayrampaşa Yeraltı Otoparkı ve Hadımköy Kültür Merkezi'ni inşa etti. 

T.C. Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından, Evyap İnşaat hakkında 30 Ocak 2019 tarihinden başlamak üzere üç ay süreyle geçici mühlet verilmesine, davacı şirketin mal varlıklarının muhafazası için tüm tedbirlerin alınmasına karar verildi. 

Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla davacı şirkete 3 kişilik geçici konkordato komiser heyeti görevlendirildi. Hukukçu Doğuş Aykut Tekmen, İnşaat Mühendisi İbrahim Fidancı, Bağımsız...