07 / 05 / 2024

exclusive acenta

exclusive acenta

Yabancıya konut satmak için önce yabancıyı bulmak gerek… Satış ofisine getiremediğiniz yabancıya satış yapamazsınız…

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Sadece 23 adet üretildi! İşte yeni Audi…

Lüks otomobil markası Audi,  sadece 23 adet üreteceği RS7 Exclusive Edition'ı sevenlerine tanıttı. 23 adet üretilen araç kısa süre satışta kalacak. Audi, 2026 yılından sonra dizel ve benzinli otomobil üretimini durduracağını açıklamıştı.

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Bağdat Caddesi'ne A11 Exclusive otel geliyor!

Bağdat Caddesi'nin yeni oteli A11 Exclusive açılış için geri sayıma başladı. A11 Exclusive otel 37 oda olarak planlandı.

Exclusive Bayraklı'da kira garantisi!

Avcılar İnşaat projelerinden Exclusive Bayraklı’dan konut sahibi olanlara, 5 yıl boyunca ayda 7 bin lira garantili kira desteği sağlanıyor...

Avcılar İnşaat'tan erken anahtar teslimi!

Sektörün önde gelen isimlerinden Avcılar İnşaat , Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nde erken anahtar teslimi yapacaklarını duyurdu. 2021 Aralık ayında daire teslimi planlanan projede teslim tarihinin 2020 yılı Kasım ve Aralı ayları içerisinde gerçekleşeceği belirtildi...

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi 6 ay erken teslim edilecek!

Avcılar Exclusive Bayraklı Projesi’nin inşaatını sürdüren Avcılar İnşaat, dört ayda ilk altı katın yapımını tamamladı. Proje, belirtilen tarihten altı ay önce sahiplerine teslim edilecek...

Avcılar Exclusive'de 892 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

Avcılar İnşaat tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde hayata geçirilen Avcılar Exclusive projesi tanıtıldı. Peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı uygulanan projede fiyatlar 892 bin TL'den başlıyor.

Gelecek Otomotiv, AVM içinde ilk mağazasını açacak!

Gelecek Otomotiv, kısa bir süre önce İstanbul'a adım attı.  Mercedes-Benz Exclusive City Store mağazası dünyada ilk kez uygulanacak bir konsept ile Haziran'da kapılarını açacak...

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Bodrum İasos Exclusive projesi satışa çıktı!

Bodrum’un en özel lokasyonlarından Yahşi Koyu’nda özel bir projeyi hayata geçiyor. 34 niş daireden oluşan İasos Exclusive projesi, lüks bir yaşamı uygun fiyata sahip olmak isteyenler için görülmemiş fırsatlar sunuyor. Projede daire fiyatları 899 bin TL’den başlıyor.

exclusive acenta Haberi

exclusive acenta

Konut satmak, müşteri ile el sıkışmak, projenin en son aşamasıdır. Bir yıl mimar, mühendis, işçiler, ustalar ile yapılan zahmetli bir çalışmanın ürünü olan konutu, müşteriye satmak sürecin en zor kısmıdır… 


Konut proje üzerinden satılsa da, projenin ortasında satılsa da, bitmiş halde satılsa da, sonuçta yabancı alıcıyı ikna etmek gerek. Ama önce yabancı alıcıyı bulmak gerek…Yabancı alıcıyı, yurtdışı fuarlardan, internetten, eş dost tanıdık çevreden bulunur.. Ama en önemli yabancı alıcı, aracı acentalarden bulunur…Acentalar sizin yerinize, Arap alıcılara sizin projenizi pazarlar, reklamını yapar, tanıtır ve sizin satış ofisinize buyurun satın diye getirir. Böylece, siz reklam vermeden, tanıtım yapmadan, pazarlama gideri olmadan alıcıya ulaşırsınız. İş yapacağına inandığınız acentaları finanse edip kendi satış ofisinizin bir bölümü haline de getirebilirsiniz.


Nasıl bir aracı acenta ile çalışmak...