18 / 07 / 2024

Exilion Capital Oy

Exilion Capital Oy

Nokia, Espoo'da bulunan genel merkezini 222 milyon dolara Exilion Capital Oy'a sattı...

E-Devlet nerede oy kullanacağım? Hangi okulda oy kullanacağım?

Seçmen kaydı sorgulama işlemi aktif bir şekilde devam etmektedir. Nerede oy kullanacağını öğrenmek isteyen vatandaşlar hemen arama motorlarına sarıldı. İşte detaylar!

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

Oy kullanacak vatandaşların dikkatine! Bunu yapmayanlar sandığa gidemiyor!

Oy kullanmak isteyen vatandaşlar, eğer Kahramanmaraş merkezli depremden etkilendilerse ve adres değişikliği yaşadılarsa, bugün saat 23.59'a kadar e-devlet üzerinden adres beyanı yapmaları gerekiyor. Bu işlemi yapmayan vatandaşlar, seçimlerde oy kullanamayacaklar.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Mika Capital Gayrimenkul Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mırza Karagıc tarafından kuruldu.

Capital Economics, dolar için yıl sonu tahminini açıkladı! Rakam dudağınızı uçuklatacak!

Londra merkezli ekonomik araştırma ve danışmanlık şirketi olarak tanınan Capital Economics, TL'nin son dönemde yaşadığı büyük değer kaybının hız kazanarak daha da artmasını beklediklerini bildirdi.

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Capital Partners Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Sergay Smolın tarafından kuruldu.

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Movemark Capital İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hans C. Dall Nygaard tarafından kuruldu.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Devre mülk genel kurullarında nasıl oy kullanılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde devremülk genel kurulunda oy kullanımının nasıl olması gerektiğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Petrus Capital Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Capital Ventures AG tarafından kuruldu.

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Priem Capital İnvest İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ademı Aralbayeva ve Derviş Bülbül ortaklığında kuruldu.

Exilion Capital Oy Haberi

Exilion Capital Oy

Eski günlerini arayan Fin teknoloji devi Nokia, Espoo'da bulunan genel merkezini gayrimenkul yatırım firması Exilion Capital Oy'a sattığını açıkladı. Nokia, 16 yıllık merkezini nakit ihtiyacı nedeniyle 222 milyon dolara sattı ancak Exilion'dan binayı geri kiraladığı için adresinde bir değişiklik yaşanmadı.


48 bin metrekarelik binada 1.800 kişi çalışıyor. Firmadan yapılan açıklamada 'Gayrimenkul sahibi olmak Nokia'nın ana işlerinden biri değil. Önümüze iyi fırsatlar çıkarsa başka satışlar da gerçekleşebilir' denildi. Geçtiğimiz sene içerisinde kredi derecelendirme kuruluşları Nokia'nın zayıf nakit pozisyonu nedeniyle, notunu 'çöp' seviyesine...