16 / 05 / 2024

expo 2015 fuarı

expo 2015 fuarı

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Ron Keller, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti. Türel, EXPO 2016 çok önemli bir organizasyon ve Hollandalı yatırımcıları EXPO 2016 ’da görmek istediklerini söyledi.

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

ERA, Antalya Franchise Expo Eurasia Fuarı’na katılıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, 18-21 Mayıs tarihleri arasında ‘Antalya Bayilik Fuarı - Franchise Expo Eurasia Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en büyük franchise firmaların katılacağı fuarın hem ülke, hem de Antalya ekonomisine katkı sağlaması hedefleniyor.

Osmangazi, CNR EXPO Emlak Fuarı’nın yıldızı oldu!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, ‘CNR EXPO Emlak Zirvesi 2016 Fuarı’nın yıldızı oldu. Fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, yatırımcılardan da tam not aldı.

CNR Expo 2016 Fuarı 17 Kasım'da gerçekleşecek!

CNR Emlak - 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı fuarı tanıtım faaliyetleri tüm hızıyla devam ediyor. CNR Emlak Fuarı bu yıl 17-20 Kasım 2016 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek.

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

ATRAX 2015 Fuarı'nı bu yıl 8 bin 957 kişi ziyaret etti!

3-5 Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. Hall’de düzenlenen ATRAX 2015, profesyonel ve sektörel ziyaretçilerden oluşan profili ile dördüncü yılında da büyük bir başarı kaydetti.

MAPIC 2015 Fuarı'nda Turkish Brands standına yoğun ilgi!

Fransa Cannes’da 18 Kasım 2015’te kapılarını açan dünyanın en büyük perakende ve gayrimenkul fuarı MAPIC’e ilgi büyük. Fuarda Turkish Brands Standı ise uluslararası yatırımcılardan büyük bir ilgi gördü.

Çilek MODEF EXPO'da yoğun ilgi gördü!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, 3-7 Kasım tarihleri arasında düzenlenen MODEF Expo 2015 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda yoğun ilgi gördü.

CNR Emlak 2015 Fuarı bugün bitiyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının çeşitli projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut İş Yeri Satınalma. Kiralama ve Finansman Fuarı" bugün sona eriyor.

İstanbul Maketi, CNR Emlak 2015 Fuarı'nda sergilendi!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının dev projelerinin yer aldığı "CNR Emlak 2015 - Konut. İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı başladı.

CNR Emlak 2015 Fuarı yarın sona erecek!

Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı bir araya getiriyor.

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.

Babacan Grup, CNR Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Babacan Grup ise CNR Emlak 2015 Fuarı'na yeni projesi Premium Esenyurt ile katıldı. Babacan Yapı CEO'su Mehmet Babacan, seçim sonrası yabancıya satışların hızla artacağına dikkat çekti.

expo 2015 fuarı Haberi

expo 2015 fuarı

Growtech Tarım Fuarı nedeniyle Antalya’da bulunan Büyükelçi Ron Keller’e ziyaretinde, Büyükelçilik Tarım Müşaviri Mehmet Çevikoğlu eşlik etti. Fuara, 17 Hollanda firmasının katıldığını belirten Ron Keller, fuarda bir de Hollanda standının yer alacağını söyledi.


Antalya’nın tarım konusunda önemli bir şehir olduğunun altını çizen Keller, “Hollanda’dan şirketlerle önümüzdeki yıl Antalya’yı tekrar ziyaret etmek istiyorum. Hollanda, tarım, yenilenebilir enerji  ve yatçılık konusunda lider bir ülke. Sizin de desteğinizle bu alanlarda Antalya ile kuvvetli işbirlikleri tesis etmek istiyoruz” dedi.


EXPO’YA DAVET ETTİ


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Menderes Türel, işbirliğini geliştirmek için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya’da tarım konusunda önemli projeleri bulunduğunu anlatan Türel, “Güneş enerjisinden elektrik elde ederek, sulama sistemlerini finanse etmek yoluyla çiftçilerimize destek olacağız. Uluslararası...