04 / 05 / 2024

EXPO alanı projesi

EXPO alanı projesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, 2016 yılında Antalya' da gerçekleştirilecek Dünya Botanik EXPO' sunun yapılacağı alana 350 yaşında bir zeytin ağacı dikti

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

'Esenler'in sosyal yaşam alanı projesi durduruldu' iddiası!

Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Nihat Karataş, yapımına başlanan sosyal yaşam alanı projesinin İBB tarafından durdurulduğunu iddia etti.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Antalya Doğu Garajı Nekropol Alanı’nda sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin kent merkezini turistik cazibe merkezi haline getirecek olan Doğu Garajı Nekropol Alanı Projesi’nde sona gelindi.

Amasya Teleferik Projesi için imzalar atıldı!

Amasya Ferhat Tepesi Teleferik ve Doğal Yaşam Alanı Projesi'nin fizibilite çalışmaları için imzalar atıldı.

Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim?

Perk İnşaat Atışalanı projesi İstanbul Esenler'de Atışalanı'nda hayata geçiriliyor. Peki Perk İnşaat Atışalanı ne zaman teslim edilecek?

Torbalı'ya yeni sosyal yaşam kampüsü yapılacak!

İzmir’in en hızlı gelişen, büyüyen ilçesi Torbalı’da, Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Projesi’nden sonra, ikinci büyük yeşil alan projesi içinde çalışmalar hızla başladı. 

İzmit Merkezi İş Alanı Projesi'nde inşaatlar yükseliyor!

İzmit’in geleceğine şekil verecek olan ve kısa adı Merkezi İş Alanı Projesi kapsamında bölgede inşaatlar yükseliyor.

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

EXPO alanı projesi Haberi

EXPO alanı projesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, "Bu bir Türkiye projesi. Hepimiz Türkiye'yi 21. yüzyılda daha güzel, daha müreffeh, daha yeşil bir çevreye sahip olan, biyoçeşitliliğini daha iyi koruyan ve bunu bütün dünyanın tabiat ve kültür varlıklarına armağan olarak sunabilecek bir ülkenin hazırlıklarını yapıyoruz" dedi.


Bakan Eker, Antalya'daki EXPO alanında düzenlenen ağaç ve fidan dikim törenine katıldı. Tören alanında Antalya Çocuk Senfoni Orkestrası'nın kemanla seslendirdiği parçaları dinleyen Eker, daha sonra yaptığı konuşmada, 160 yıllık dünya EXPO tarihinde Türkiye'nin ilk kez Antalya ile EXPO'ya evsahipliği yapma hakkı kazandığına dikkati çekti.


Antalya'daki hazırlıkların sürdüğünü belirten Eker, "Hep beraber  dünyanın biyoçeşitlilik açısından en zengin, en güzel ülkesi olan Türkiye'de gelecek nesiller için yeni bir dünyanın umudunu bunun projelerini hazırlıyoruz" dedi.


Bir yıldan fazla süredir...