07 / 05 / 2024

Extreme Audio

Extreme Audio

Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

En güzel tatil hediyesi! Lenovo Tab M8 Helio tablet kaç TL? Özellikleri neler? 22 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Dört çekirdekli işlemcisi, 18 saate varan pil ömrü ve zarif tasarımıyla tabletten beklentileri karşılayan Lenovo Tab M8 Helio tablet, HD ekranıyla Dolby Audio hoparlörüyle, videoları kumlu görüntülü, kısık sesli izleme sorununa son veriyor.

Dacia otomobil alacaklar dikkat! Marka, elektrikli yeni motor ve donanımıyla çok iddialı geliyor!

Dacia, Spring Extreme donanımı ile otomobil piyasasında 2023 senesine iddialı bir başlangıç yapıyor. Marka, 14 ila 22 Ocak tarihleri arasında Brüksel Otomobil Fuarı’nda sergileyeceği yeni donanımını 4 ana modelinde kullanacağını duyururken, yeni ELECTRIC 65 motorun tanıtımı da ilk kez bu fuarda gerç

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Halit Aksu tarafından kuruldu. 

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

Orhan Aydoğan Maslak’ta showroom kurdu!

İnşaat sektöründeyken hobisinin peşinden koşan Orhan Aydoğan, kurduğu Extreme Audio ile ses, müzik ve sinema sistemlerinde Türkiye’nin en büyük şirketine sahip oldu.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

İstanbul Extreme Fest, Forum İstanbul ev sahipliğinde düzenlenecek!

24-25 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul açık otoparkında düzenlenecek İstanbul Extreme Fest'te, sıra dışı dalların ünlü sporcuları gösteriler yapacak. Etkinlikte Forum İstanbul'da alışverişler için "ekstrem indirimler" gerçekleştirilecek...

Kalebodur Cement Grubu serisini tanıttı!

Kalebodur, gelişmiş üretim teknolojisiyle mimarinin en temel malzemelerini bir araya getirdiği Cement Grubu serileri “C-Extreme”, “C-Wood”, “Cement 2.0” ve “C-Stone” ile, farklı kullanım alanları için dayanıklı ve şık yüzey alternatifleri sunuyor...

Extreme Audio Haberi

Extreme Audio


Ajanda PR, inşaat, gıda ve hizmet sektörlerinde 20. yılını geride bırakan, gerçekleştirdiği konut projelerinde “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesi ile insana ve değerlerine saygı duyan yapılar inşa eden Bakyapı Group’un iletişim ajansı oldu. Bursa’da birçok projeye imza atan Bakyapı Group, İstanbul’daki ilk konut projesini Bakyapı İstanbul Prestij Park ile hayata geçiriyor.



Ajanda PR, Trump Towers Istanbul, Fratelli La Bufala Trump Towers, Fratelli La Bufala Bahçeşehir

Akbatı, İnci Deri, Extreme Audio, MFM Cosmeceuticals, Miramay Kozmetik, FYP Proje Geliştirme, Golden Tulip Hotel Lefkoşa gibi sektöründe öncü markalara iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor.

   ...