01 / 05 / 2024

İstanbul Extreme Fest, Forum İstanbul ev sahipliğinde düzenlenecek!

İstanbul Extreme Fest, Forum İstanbul ev sahipliğinde düzenlenecek!

24-25 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul açık otoparkında düzenlenecek İstanbul Extreme Fest'te, sıra dışı dalların ünlü sporcuları gösteriler yapacak. Etkinlikte Forum İstanbul'da alışverişler için "ekstrem indirimler" gerçekleştirilecek...




"İstanbul Extreme Fest",  sıra dışı spor dallarından sporcuların aktivitelerini Forum İstanbul'da heyecan tutkunlarıyla bir araya getirecek. 


Forum İstanbul açıklamasına göre, 24-25 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul açık otoparkında düzenlenecek İstanbul Extreme Fest'te, sıra dışı dalların ünlü sporcuları gösteriler yapacak. Etkinlikte Forum İstanbul'da alışverişler için "ekstrem indirimler" gerçekleştirilecek . 


Adrenalin dolu sporları seven her yaştan katılımcıya açık olacak İstanbul Extreme Fest'te herkes kendine göre bir aktivite bulabilecek. World's Strongest Man yarışmasında 2011 ve 2013 yıllarında şampiyon olarak, "Dünyanın en güçlü adamı" unvanını kazanan Brian Shaw, cumartesi günü bir güç gösterisi yapacak. Bugüne kadar 517 kilogramlık ağırlık kaldırdığı kayıt altına alınmış olan Brian Shaw, İstanbul için özel bir şov hazırladı.  


 Dünyanın en seçkin pogo ekibi XPogo Team'in kurucusu ve Fred Gryzbowski ve XPogo Team'in diğer iki üyesi Biff Hutchison ve Dmitry Arsenyev de İstanbul Extreme Fest'de 25 Mayıs Pazar günü akrobatik şovlar sergileyecek.


İstanbul Extreme Fest'te 115 metrelik Bungee Jumping rampası, Balon Futbolu, Roller Ball, snowboard ve sörf deneyimi yaşanabilecek özel alanlar, gerçekleştirilecek aktiviteler arasında yer alıyor.


Yeteneklerini sokaklarda geliştiren BMX (rampa), kaykay, paten tutkunları İstanbul Extreme Fest kapsamında gerçekleşecek Sokak Sporları Yarışması'nda iki gün boyunca profesyonel bir parkurda yeteneklerini sergileyecek.


Yarışmacılar arasından dereceye girenler 10 bin liralık ödülü paylaşacak. Yarışmaya katılmak isteyenler Forum İstanbul Facebook sayfası üzerinden kayıt yaptırabilecek.



AA


Geri Dön