21 / 05 / 2024

İstanbul Extreme Fest nerede

İstanbul Extreme Fest nerede

24-25 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul açık otoparkında düzenlenecek İstanbul Extreme Fest'te, sıra dışı dalların ünlü sporcuları gösteriler yapacak. Etkinlikte Forum İstanbul'da alışverişler için "ekstrem indirimler" gerçekleştirilecek...

Şişli’nin Kanal İstanbul’u için hem bakanlık, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesi devrede!

Şişli Belediyesi tarafından mühürlenen de “Şişli’nin Kanal İstanbul’u” şeklinde bilinen 24 bin metrekarelik rezerv yapı alanı için bu defada İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı devreye girdi. İşte detaylar...

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Extreme Turizm Taşımacılık ve Lojistik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Halit Aksu tarafından kuruldu. 

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

Kalebodur C-Extreme serisi ile mekanlardaki görsel etkiyi zenginleşiyor!

Kalebodur’un, ahşap, traverten ve beton dokularını bir araya getirdiği ‘C-Extreme’ serisi, yarattığı sonsuzluk hissiyle mekan algısını yükseltiyor.

İstanbul Extreme Fest nerede Haberi

İstanbul Extreme Fest nerede


"İstanbul Extreme Fest",  sıra dışı spor dallarından sporcuların aktivitelerini Forum İstanbul'da heyecan tutkunlarıyla bir araya getirecek. 


Forum İstanbul açıklamasına göre, 24-25 Mayıs tarihlerinde Forum İstanbul açık otoparkında düzenlenecek İstanbul Extreme Fest'te, sıra dışı dalların ünlü sporcuları gösteriler yapacak. Etkinlikte Forum İstanbul'da alışverişler için "ekstrem indirimler" gerçekleştirilecek . 


Adrenalin dolu sporları seven her yaştan katılımcıya açık olacak İstanbul Extreme Fest'te herkes kendine göre bir aktivite bulabilecek. World's Strongest Man yarışmasında 2011 ve 2013 yıllarında şampiyon olarak, "Dünyanın en güçlü adamı" unvanını kazanan Brian Shaw, cumartesi günü bir güç gösterisi yapacak. Bugüne kadar 517 kilogramlık ağırlık kaldırdığı kayıt altına alınmış olan Brian Shaw, İstanbul için özel bir şov hazırladı.  


 Dünyanın en seçkin pogo ekibi XPogo Team'in kurucusu ve Fred Gryzbowski ve XPogo Team'in...