04 / 05 / 2024

EY Türkiye nerede

EY Türkiye nerede

Büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, müşteri portföyü ve çalışan sayısındaki artışla birlikte merkez ofisini yeni inşa edilen Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Apple aşıkları dikkat! Türkiye’de en ucuz iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? 13 Eylül 2022 fiyat listesi

iPhone 14 serisinin tanıtıldığı şu günlerde, Apple markasına ait olan diğer telefonlarda iPhone 12 ve iPhone 12'ün fiyatları son derece merak konusu. Peki, Türkiye'de en ucun iPhone 12 ve iPhone 13 nerede satılıyor? İşte detaylar...

Bu kış doğalgaz kesintisi olacak mı? Türkiye'yi neler bekliyor?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları 300 euroyu aştı. Avrupa gaz kesintilerine karşı önlem üstüne önlem açıklarken Türkiye'de de en çok merak edilen şey yaklaşan kış mevsiminde doğal gaza ne kadar zam geleceği ve kesinti yaşanıp yaşanmayacağı.

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

10 ilde petrol mü bulundu? Hangi ilde petrol bulundu? Türkiye petrol kuyuları nerede?

Türkiye’de petrol bulundu mu? Hangi illerde petrol bulundu bu sorular son zamanlarda sıkça sorulmaya başlandı. Peki Türkiye’de petrol bulundu mu? İşte detaylar!

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

Türkiye’de 2021 yılında 786 milyar TL’lik konut satışı yapıldı!

Türkiye'de 2021'de 1 milyon 491 bin 856 konut satışı yapıldı. Peki en çok satış nerede oldu? Konut satışlarından en yüksek ticaret hacmi hangi ilde elde edildi? İşte ayrıntılar...

Skoda Fabia Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Fabia Türkiye'de satışa çıkarıldı. Üç farklı donanım seçenekleriyle birlikte gelen otomobil 376 bin Türk Lirasından satacak! Skoda Fabia hakkında merak edilen herşey haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en ucuz arabası Citoren Ami'nin fiyatı belli oldu! 210 bin TL'den satacak!

Türkiye'nin en ucuz otomobili olarak satışa çıkarılan Citroen Ami, 210 bin Türk Lirasından satacak! Eğer mini bir elektrikli araç arayışındaysanız, Citroen Ami modelini inceleyebilirsiniz. İşte Citroen Ami hakkında merak edilen her şey...

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

EY Türkiye nerede Haberi

EY Türkiye nerede

Hizmet verdiği tüm alanlarda büyüme başarısı gösteren, yeni mezunlarla birlikte istihdam rakamını ise 1.300’lere çıkaran denetim ve danışmanlık şirketi EY Türkiye, büyüme hedefleri doğrultusunda merkez ofisini Orjin Maslak Plaza’ya taşıdı. Bu değişimle birlikte EY Türkiye, çalışma düzeninde de değişime giderek, iş ve kültür atmosferini yansıtan çalışma biçimlerine destek verecek ve esnek çalışma alanları oluşturacak şekilde –“Workplace of the Future - Geleceğin Çalışma Ortamı -” uygulamasını hayata geçiriyor.


Toplamda 11.000 metrekare alana sahip EY Türkiye’nin yeni ofisinin tasarımı, “Geleceğin Çalışma Ortamı - Workplace of the Future” konseptine sadık kalınacak şekilde birçok başarılı projeye imza atan K Mimarlık tarafından gerçekleştirildi.


Enerji tasarrufu ve verimlilik ön planda


Orjin Plaza’da 5 kata sahip olan EY Türkiye ofisinde aydınlatma sistemi çalışma saatleriyle uyumlu olarak otomasyona bağlı ve...