02 / 05 / 2024

EY Türkiye ofisleri

EY Türkiye ofisleri

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Türkiye'de konut fiyatları Avrupa ile yarışıyor! Konut yatırımcısı yurt dışına gidiyor!

Yüksek enflasyon ve maliyet artışları sebebiyle Türkiye’deki konut fiyatları Avrupa şehirleriyle yarışıyor. Eyüp’te 9-15 milyon TL civarında bir daire fiyatına, daha yüksek kira gelirinin elde edileceği İngiltere'de 4.5 milyon TL'nin altında yeni inşa edilmiş bir daire bulunabileceği belirtiliyor.

Bu kış doğalgaz kesintisi olacak mı? Türkiye'yi neler bekliyor?

Avrupa'da doğal gaz fiyatları 300 euroyu aştı. Avrupa gaz kesintilerine karşı önlem üstüne önlem açıklarken Türkiye'de de en çok merak edilen şey yaklaşan kış mevsiminde doğal gaza ne kadar zam geleceği ve kesinti yaşanıp yaşanmayacağı.

Yatırımcılar nefesinizi tutun! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak

Yatırımcılar dikkat! Türkiye'de 21 Temmuz'da dolarda ilginç şeyler olacak Amerika'da enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından gözler bu sefer de yurtiçi piyasalara çevrildi. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 21 Temmuz'da vereceği faiz kararı çok şey ifade edecek.

Gayrimenkul sektöründe hareketlenme başladı! Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sektörle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Türkiye'de her sene 1 milyon yeni konut ihtiyacı olduğunun altını çizen Akbal, gayrimenkulde toparlanmanın başladığını belirtti...

Skoda Fabia Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi!

Skoda Fabia Türkiye'de satışa çıkarıldı. Üç farklı donanım seçenekleriyle birlikte gelen otomobil 376 bin Türk Lirasından satacak! Skoda Fabia hakkında merak edilen herşey haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en ucuz arabası Citoren Ami'nin fiyatı belli oldu! 210 bin TL'den satacak!

Türkiye'nin en ucuz otomobili olarak satışa çıkarılan Citroen Ami, 210 bin Türk Lirasından satacak! Eğer mini bir elektrikli araç arayışındaysanız, Citroen Ami modelini inceleyebilirsiniz. İşte Citroen Ami hakkında merak edilen her şey...

Volkswagen Golf R Türkiye'de! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyanın en çok satan otomobil markası Volkswagen, Yeni Golf R modelini Türkiye'de satışa sunuldu. Peki modelin fiyat listesi ve özellikleri nasıl? İşte Volkswagen Golf R hakkında merak edilen herşey haberimizde... 

Yerli Covid-19 aşısı için flaş gelişme! Türkiye ilk olacak!

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Türkiye'de Covid-19 virüsüne karşı aşı çalışmalarıyla ilgili, "Kasım- aralık aylarında, her şey planlanmış şekilde ilerlerse, acil kullanım izni verildiği takdirde ülkemizin kendi milli ve yerli aşısını kullanır hale getirmiş olacağız" dedi.

Kanal 7 haber stüdyoları Knauf Türkiye’yi tercih etti!

Knauf Türkiye, 77 dB üzeri ses yalıtımı ve 120 dakikaya kadar yangın yalıtımı ile Kanal 7'nin İstanbul Eyüp’te bulunan haber stüdyosunu yeniledi...

Judith Slater: Türkiye ile 2020'de STA yapmakta kararlıyız!

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Slater, "Türkiye, AB Gümrük Birliği'nin bir parçası. Türkiye ile yaptığımız şey önemli ve aynı zamanda AB ile yaptığımız şeyle de bağlantılı." dedi.

EY Türkiye İstanbul'daki ikinci ofisini Maltepe'de açtı!

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde açtı.

Türkiye’nin alternatif finansmana daha fazla ihtiyacı var!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye gibi stratejik bir ülkede bu negatif etkilerin azaltılması amacıyla alternatif finansman modellerinin artması gerektiğini söyledi.

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

EY Türkiye ofisleri Haberi

EY Türkiye ofisleri

EY Türkiye, İstanbul'da bulunan ikinci ofisinin Maltepe İstanbul İş Merkezi'nde faaliyete açtı.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; EY Türkiye Ülke Başkanı Metin Canoğlulları, ''Gelecek dönemde müşterilerimizle birlikte büyüme odağımızı sürdürürken, gençlerimiz için de fazla istihdam olanağı yaratacağız''...