11 / 05 / 2024

Eyfel Kulesine şeffaf

Eyfel Kulesine şeffaf

Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Konut alım satımında devrim niteliğinde düzenleme: Her şey daha güvenli ve şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde düzenleme ile herşey daha güvenli ve şeffaf olacak.

7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü! BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'in 14 Temmuz 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda, 7 parça çerezlik seti 119 TL'ye, kavanoz kapağı 1, 25 TL'ye, şeffaf sürahi 65 TL'ye düştü.

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Şeffaf tasarımlı Nothing Ear (2) tanıtıldı! Türkiye’de satılacak mı?

Şeffaf tasarımıyla dikkat çeken yeni Ear, gelişmiş ANC ve fazlasını sunmasıyla dikkat çekiyor. Nothing Ear (2) özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki ürün Türkiye’de satılacak mı? İşte detaylar…

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler şeffaf ve katılımcı bir şekilde yönetilecek!

İzmit’te inşa edilecek olan depreme dayanıklı KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi için İzmitlilerle buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projenin şeffaf ve katılımcı bir model olacağını söyledi.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti. İnşası sona eren kayaklarının yüksekliği 318'er metreye ulaştı.

Turgut Altınok: Cumhuriyet Kulesi ihalesi şeffaf bir şekilde yapıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Kulesi ihalesinin canlı yayın ortamında, şeffaf bir şekilde kamu yararı gözetilerek yapıldığını dile getirdi.

'Sorumlu Mimarlık, Şeffaf Mekan' workshop başvuruları 9 Mayıs'ta sona eriyor! 

Sosyal sorumluluk amacı güden ve alüminyum cephe sistemleriyle tasarlanan tüm şeffaf mekân fikirlerinin kullanılacağı workshop programı için başvurular 9 Mayıs'ta sona eriyor...

Kanal İstanbul'un ÇED süreci Türkiye'nin en şeffaf süreçlerinden biri oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Kanal İstanbul'a ilişkin ÇED süreci, Türkiye'nin en geniş katılımlı, en şeffaf süreçlerinden biri olmuştur" dedi...

Eyfel Kulesi yeşillendiriliyor!

Paris Belediye Başkanı Anne Hidal-go, Eyfel Kulesi’nin etrafının yeniden yapılandırılması için harekete geçiyor. Fransa'nın simgelerinden Eyfel Kulesi’nin etrafındaki 100 dönümlük araziye devasa bir park inşa edilecek.

Eyfel Kulesi'nin merdivenin parçası 169 bin Euro'ya satıldı!

Artcurial Müzayede Evi, Paris'te yer alan Eyfel Kulesi'nin merdiveninin bir parçasını açık artırmada 169 bin Euro'ya sattı...

Çamlıca Kulesi 365 metre yüksekliğiyle Eyfel'i geçti!

Küçük Çamlıca Kulesi 365 metreye ulaştı. Yüksekliğiyle 300 metreklik Eyfel Kulesi'ni geride bırakan kulede çalışmalar tam gaz devam ediyor...

Eyfel Kulesine şeffaf Haberi

Eyfel Kulesine şeffaf


Fransa’nın sembolü olarak bilinen Eyfel Kulesi’nin ilk katına cam zemin döşendi. Organizatörler, 324 metre yüksekliğindeki tarihi yapının 125. yılı kutlamaları kapsamında böyle bir yenilik düşündüklerini söyledi. Kule'deki 24 milyon sterlin maliyetli yenileme çalışmaları kapsamında yapılan selfie kabini, kullanıma açılmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğradı. Zemin de dahil olmak üzere dört bir yanının cam olması sayesinde 360 derecelik bir görüntü sağlayan kabinde ziyaretçilerin bir kısmı yere yatıp selfie çekerken, bir kısmı da 60 metre yükseklikteki demirlerde yürüyormuş izlenimi uyandıran fotoğraflar çektirdi. Dünyanın en çok ziyaret edilen anıtı ünvanına sahip olan Eyfel Kulesi’nin 60 metre yüksekliğindeki ilk katına döşenen cam zemin, ziyaretçileri hem şaşırttı hem de...