17 / 07 / 2024

eyfel kulesinin merdivenleri kaç para

eyfel kulesinin merdivenleri kaç para

Fransa'nın başkenti Paris'in sembolü olan Eyfel kulesinin ikinci ve üçüncü katından sökülen merdivenler 20-30 bin euro arasında fiyatla açık artırmaya çıktı. Açık artırma sonucunda merdivenlerden biri tam 220 bin euroya alıcı buldu...

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti. İnşası sona eren kayaklarının yüksekliği 318'er metreye ulaştı.

Hatay'daki 90 yıllık binanın merdivenleri çöktü!

Hatay'da yıllar boyunca PTT hizmet binası olan tarihi binanın merdivenleri çöktü. Merdivenlerde kimsenin olmaması olası bir can kaybı yaşanmasını engelledi.

Hatay'da tarihi PTT binasının merdivenleri çöktü!

Hatay'da Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü olarak kullanılan tarihi taş binanın merdivenleri çöktün meydana geldi...

Eminönü'ndeki Valide Han'ın merdivenleri yıkıldı!

Fatih Belediyesi’ne ait ekipler dün sabaha karşı Eminönü'ndeki Valide Han'a gelerek çatıya çıkılan merdivenleri yıktı.

Eyfel Kulesi yeşillendiriliyor!

Paris Belediye Başkanı Anne Hidal-go, Eyfel Kulesi’nin etrafının yeniden yapılandırılması için harekete geçiyor. Fransa'nın simgelerinden Eyfel Kulesi’nin etrafındaki 100 dönümlük araziye devasa bir park inşa edilecek.

Eyfel Kulesi'nin merdivenin parçası 169 bin Euro'ya satıldı!

Artcurial Müzayede Evi, Paris'te yer alan Eyfel Kulesi'nin merdiveninin bir parçasını açık artırmada 169 bin Euro'ya sattı...

Sinop Erenlik seyir kulesinin inşasında sona gelindi!

Sinop Boyabat'ta inşa edilen 57 metre yüksekliğindeki seyir kulesinin Kasım ayında hizmete açılması planlanıyor...

Çamlıca Kulesi 365 metre yüksekliğiyle Eyfel'i geçti!

Küçük Çamlıca Kulesi 365 metreye ulaştı. Yüksekliğiyle 300 metreklik Eyfel Kulesi'ni geride bırakan kulede çalışmalar tam gaz devam ediyor...

Çamlıca TV Radyo Kulesi antenini bekliyor!

Yapımı tamamlandığında Paris’in simgesi haline gelen Eyfel Kulesi’nden daha yüksek olacak olan Çamlıca Tv kulesinin tamamlanması için sadece anten kısmı kaldı.

Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar projesi onaylandı!

Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'nin çevresine kurşun geçirmez cam dikilmesi, Paris Belediye Konseyi tarafından onaylandı. Onayın terör saldırılarına karşı olduğu belirtildi.

Paris'teki Eyfel Kulesi'nin çevresine cam duvar dikilecek!

Fransa'nın Paris ilindeki Eyfel Kulesi'nin etrafına terör saldırılarını önleme amacıyla kurşun geçirmeyen cam bir duvar dikilecek.

Eyfel Kulesi 300 milyon avro ile yenilenecek!

Başkent Paris'in sembollerinden Eyfel Kulesi'nin güvenliği ve bakımı için 300 milyon avro ayrılacak.

eyfel kulesinin merdivenleri kaç para Haberi

eyfel kulesinin merdivenleri kaç para

FRANSA'NIN başkenti Paris'in sembolü olan Eyfel kulesinin merdivenleri açık artırmayla satıldı.


Önceki gün düzenlenen açık artırmada, kulenin ikinci ve üçüncü katından sökülen merdivenler 20-30 bin euro arasında fiyatla açık artırmaya çıktı. Açık artırma sonucunda merdivenlerden biri tam 220 bin euroya alıcı buldu. 


1889'da Gustave Eiffel'in inşa ettiği kulenin iki ve üçüncü katlarını bağlayan 19 basamaklı merdiveni Portekizli bir koleksiyoncu satın aldı.1983'te kulede gerçekleştirilen yeni güvenlik önlemleri kapsamında sökülen 750 kilo ağırlığındaki 19 merdivenin satışa çıkarılmasına karar verildi. 2009 yılında gerçekleştirilen ilk açık artırmada merdivenlerin bir bölümü 550 bin euroya Amerikalı bir işadamı tarafından satın...