06 / 05 / 2024

EYG Gayrimenkul kayabaşı yeni proje

EYG Gayrimenkul kayabaşı yeni proje

Kayabaşı’nda yükselecek EVvel İstanbul’a iki ayda 10 bin talep geldi. 678 konutluk projeye olan ilgi nedeniyle EYG Gayrimenkul, jest olsun diye 700 konutluk yeni bir projeyi hayata geçirecek. EVvel İstanbul 15 kat talep alınca yeni proje şart oldu..

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Kayabaşı tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesi 25 Ocak'ta! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihale tarihi resmen açıklandı. İşte o tarih ve arsa ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap'ın ruhsatı alındı! 296 bağımsız bölüm geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul Başakşehir'deki "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" çerçevesinde, 296 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatının alındığı açıklandı. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO'nun Kayabaşı parsellerinin değeri belli oldu. 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kayabaşı değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

EYG Gayrimenkul kayabaşı yeni proje Haberi

EYG Gayrimenkul kayabaşı yeni proje

Yeni İstanbul’un merkezi konumunda bulunan Başakşehir Kayabaşı’nda İntaya, EYG ve İntes tarafından geliştirilen 678 konutluk proje EVvel İstanbul’a 10 bin talep geldi. Yoğun talep nedeniyle bölgede 700 konutluk bir projeye start verme kararı aldıklarını açıklayan EYG Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik “1 ayda 678 konuttan 275 konutun ön satışını tamamladık. 10 bin kişiden talep geldi, 600 dairelik rezervasyon alındı. Bu müşterilerimiz için ocakta 700 konutluk yeni bir proje planlıyoruz” dedi. 1+1’den 5+1’e daireleden oluşan proje, 700 milyon TL yatırımla hayata geçiyor. Projede daire fiyatları ise 209 bin TL’den başlıyor.


726 milyon tl hasılat


Emlak Konut GYO’nun 2013 yılından itibaren yaklaşık 100 bin bağımsız bölüm üretimine ulaştığını kaydeden Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ise bu süreçte sosyal donatılar,...