14 / 05 / 2024

EYG Grup indirim kampanyası

EYG Grup indirim kampanyası

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

Asoy Bahçeşehir'de lansmana özel yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

Asoy Bahçeşehir projesi,  Bahçeşehir'de Fırat Caddesi üzerinde Asoy Grup imzasıyla yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Narlıbahçe Evleri'nde Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanya! Tüm dairelerde 100 bin TL indirim fırsatı!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri'nde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Tüm daireler için 100 bin TL indirim fırsatı ve 10 daire için de ekstra yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşinat 72 ay vade avantajıyla! Hemen alın! Son fırsatlar!

EYG Grup tarafından hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 30 peşinat 72 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Son fırsat daireleri kaçırmayın. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Narlı Bahçe Evleri'nde yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle! Son fırsatları kaçırmayın!

EYG Grup imzası ile hayata geçirilen Narlı Bahçe Evleri yüzde 25 peşinat 48 ay vade seçenekleriyle satışa devam ediyor. Peki Narlı Bahçe Evleri'nin fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Narlı Bahçe Evleri ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektöründen koronadan ilk vefat!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in kardeşi, EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in amcasının oğlu Mehmet Çelik hayatını kaybetti. Merhum Çelik'in koronavirüs salgını nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Greenist’te yılbaşına özel yüzde 15 indirim!

Saray Grup imzası ile hayata geçirilen Greenist, yeni yılı çok özel bir kampanya ile karşılıyor. Projeden ev almak isteyenlere, 31 Aralık’a kadar geçerli KDV ve tapu indirimine ek olarak, peşin alımlarda liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...  

EYG Grup Ümraniye projesinde konut sayısı değişti!

EYG Emlak Yatırım ve Gayrimenkul Geliştirme'nin Ümraniye projesinde konut sayısı 342 oldu.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Greenist’ten yüzde 15 indirim fırsatı!

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist projesinde yüzde 15 indirim kampayası başladı. Özel kampanyanın yıl sonuna kadar devam edeceği açıklandı.

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri projesi ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılıyor. EYG Grup tarafından hayata geçirilen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı!

Kumru Ankara'da yüzde 10 indirim avantajı sağlanıyor. Kuzu Grup imzası ile Ankara Çankaya'da inşa edilen projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

EYG Grup indirim kampanyası Haberi

EYG Grup indirim kampanyası

EYG Grup projelerinde 15 Haziran 2018 tarihine kadar indirim imkanı sağlanıyor. EYG Grup ve Evdekifirsat tarafından satışa sunulan Başakşehir Adım İstanbul, Sancaktepe Rings İstanbul, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Vadi ve Bahçeşehir Evler projelerinde ev sahibi olma şansı devam ediyor.  

Projeler, 2 bin 850 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile konut sahibi olmak isteyenleri bekliyor. 


Adım İstanbul’da mutluluk bir Adım önde

2018 yılının Temmuz ayında yaşamın başlayacağı Adım İstanbul projesinde taksitler 3 bin 480 TL’den başlıyor. Dev indirim kampanyası kapsamında 254 m2’lik 5+1 daireler 1 milyon 510 bin TL yerine 1 milyon 208 bin TL’den; 194 m2’lik 4+1 daireler 961 bin TL yerine 768 bin 800 TL’den; 173 m2’lik 3+1 daireler 886 bin TL yerine 708 bin...