29 / 04 / 2024

eylül ayı doğalgaza zammı

eylül ayı doğalgaza zammı

Yıldız, partisinin il teşkilatı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yıldız "Eylül'de doğalgaza zam yok" dedi...

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak?

Kirada oturan vatandaşların sıkça araştırdığı konular arasında 2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak sorusu da bulunuyor. Peki 2019 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman açıklanacak?

Kredi faizlerinde Türkiye, Eylül ayından çok daha iyi bir noktada!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Gerek kurda gerek ülkenin CDS primlerinde, gerekse kredi faizlerinde Türkiye, Eylül ayından çok ama çok daha iyi bir noktada. Yeterli değil, daha da iyi bir noktaya taşıyacağız" dedi...

Samsun’da Eylül ayında 2 bin 277 konut satıldı!

TÜİK, 2018 yılı Eylül ayı konut satış verilerini açıkladı. Buna göre, Samsun'da konut satışları yüzde 6,6 düşüş göstererek 2 bin 277 konuta geriledi.

Doğu Karadeniz'de Eylül ayında 3 bin 578 konut satıldı!

Türkiye’de 2018 yılı Eylül ayında satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,2 azalarak 127 bin 327'e geriledi. Doğu Karadeniz’de de yüzde 3,7 azalışla 3 bin 578 oldu.

İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı!

TÜİK İzmir Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, İzmir'de Eylül ayında 6 bin 207 konut satıldı. Verilere göre, konut satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18.1 oranında azaldı.

Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Kars Bölge Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre, Kars’ta Eylül ayında 287 konut satıldı..

Erzurum'da Eylül ayında bin 38 konut satıldı!

TÜİK Eylül ayı Erzurum Konut Satış istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, bölgede Eylül ayında bin 38 konut satılırken, yıllık bazda bakıldığında 6 bin 48 konut el değiştirdi.

Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu!

TOBB, 2018 Eylül ayına ait kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini yayınladı. Verilere göre, Eylül ayında 690 inşaat şirketi kuruldu.

Konya'da Eylül ayında 4 bin 58 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Konya Bölge Müdürlüğü tarafından 2018 yılı Eylül ayı Konut Satışı İstatistikleri açıklandı. Verilere göre, Konya'da Eylül ayında 4 bin 58 konut satıldı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu bugün gerçekleştirildi.

eylül ayı doğalgaza zammı Haberi

eylül ayı doğalgaza zammı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Maliyetlerimiz arttı ancak eylül ayında da aynı doğal gaz fiyatlarıyla devam edeceğiz" dedi.


Yıldız, partisinin il teşkilatı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.


Gazetecilerin "Doğal gaza zam yapılacak mı?" diye sormaları üzerine Yıldız, doğal gazda Ağustos ayındaki, hatta çok uzun zamanlardan önceki fiyatlarla devam edildiğini söyledi.


Maliyetlerin arttığını her vesileyle dile getirdiğini belirten Yıldız, "Özellikle dolar fiyatlarının 2,16 gibi çok ciddi bir pariteye geldiğini belirtmiştik. Doğal gazı normal aldığımız fiyatın daha da altında bir fiyatla satıyoruz. Maliyetlerimiz arttı ancak eylül ayında da aynı doğalgaz fiyatlarıyla devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Yeni kabineyi değerlendiren Yıldız, 62'inci Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin vatana, millete hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu.


Şerefle, onurla taşıdıkları görevleri...